Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Attero

Brand en broei voorkomen in de afvalopslag

Na een uitgebreid en zorgvuldig traject koos Attero voor de preventie van brand en broei in de afvalopslag voor de RED (Rising Early Detection) van Kooi. De belangrijkste reden is de aanwezigheid van het Kooi Alarm Center, een gespecialiseerde meldkamer die alarmen analyseert en verifieert, waarna het afgesproken protocol in werking treedt.

En met succes. Meerdere incidenten zijn vroegtijdig gedetecteerd. Attero kon snel actie ondernemen, en hierdoor zijn branden voorkomen. Een goed voorbeeld van de efficiëntie van de RED.

Dit maakt de RED uniek

  • Mobiele of vaste oplossing, eenvoudig te plaatsen
  • 360 graden camera met een bereik van 70.000 m2
  • Detectie per zone op basis van trendanalyse
  • Expertiseteam vanuit Kooi Alarm Center
  • 24/7 live meekijken met persoonlijke portal
  • Autonome oplossing, inclusief internet
  • Als eerste op de hoogte van brandgevaar


Maximale zekerheid met trendanalyse detectie

Kooi ondersteunt het afvalverwerkingsproces door middel van onze deskundigheid op het gebied van broeidetectiesystemen. De RED (Rising Early Detection) is een zeer betrouwbaar broeidetectiesysteem dat brandgevaar meldt. De RED maakt nauwkeurige trendanalyses van temperatuurmetingen op de afvalwerf. Daarnaast brengt het 360 graden camerasysteem het terrein 24/7 in beeld, zodat ons PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center altijd kan meekijken. Mocht er een gevaarlijke situatie ontstaan, dan is de klant de eerste die het hoort.

Richard Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Richard helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon