Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Dépôt Zuid

Miljoenen beveiliging op postzegellocatie

Het historische pand van Dépôt Zuid, ooit ontworpen door Jacot & Oldewelt als kantoor en magazijn en daarna gebruikt als kunstopslag van het Rijksmuseum, is nu klaar voor de transformatie naar 18 bijzonder luxe loftappartementen inclusief parkeerkelder.

Het project ligt in het hart van Amsterdam Oud-Zuid. Het feit dat de drie straatgevels gestabiliseerd en behouden zijn, waarna de gehele binnen-constructie is verwijderd, geeft een bijzonder detail aan dit project. Hierop volgend wordt de kelder gecreëerd, net zoals de nieuwe binnenconstructie waaraan de gevel weer wordt gekoppeld.

“Aan het einde van de werkdag laat ik het over aan Kooi. Ik word 's avonds niet meer gebeld. Mocht er een incident hebben plaatsgevonden is dit al afgehandeld en zit er in mijn mailbox een uitgebreide rapportage van de uitgevoerde acties aangevuld met helder beeldmateriaal”
Richard Voortman
Projectleider, Akor

We keep an eye out on your site

Tijdens deze transformatie waakt Kooi over het bouwterrein. Zonder iemand daarbij in gevaar te brengen, analyseren wij de situatie op afstand met onze camerabeveiligingssystemen die 24/7 verbonden zijn met ons PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center. Dit om het ontvreemden van kostbare bouwmaterialen te voorkomen en om ongewenste bezoekers van het terrein te weren.

Zo bewaken wij ontwikkelprocessen met onze deskundigheid op het gebied van site-inrichting, surveillance en bijhorende opvolging. Wij creëren plekken die je met een gerust hart achter kunt laten. Plekken waar niemand iets te zoeken heeft. Zodat het werk de volgende dag gewoon weer door kan gaan.

Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon