Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Bouwen aan het

Amsterdam van de toekomst

Een nieuw, kunstmatig eiland in het IJmeer, naast de bestaande IJburg-eilanden in Amsterdam. Dit eiland wordt aangelegd om woningen op te bouwen, waarmee verder wordt gewerkt aan het Amsterdam van de toekomst. Door het opspuiten van bijna 9 miljoen kubieke meter zand wordt maar liefst 82 hectare land gecreëerd.

Er is niet alleen aandacht voor woningbouw, maar op het eiland komt ook een natuurgebied van ruim 3 hectare, met onder andere een rietlandschap en een mosselbank.

We keep an eye out on your site

Kooi heeft, bij het opspuiten van het zand, vier UFO’s op de locatie staan. Twee UFO’s op het vasteland en twee UFO’s op de boot om het terrein te bewaken. Combinatie IJburg kiest voor Kooi om hen te ontzorgen op het gebied van beveiliging. Dat Kooi direct actie onderneemt bij alarmen én het transparante weektarief zijn de grootste pluspunten voor Combinatie IJburg.

Wij bewaken het ontwikkelproces van dit project met onze deskundigheid op het gebied van site-inrichting, surveillance en bijhorende opvolging. We creëren plekken die je met een gerust hart achter kunt laten. Plekken waar niemand iets te zoeken heeft. Zodat het werk de volgende dag gewoon weer door kan gaan.

Sales Manager Almar Kooi
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Almar helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon