Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Ring Zuid Groningen

Een bereikbare stad voor elke generatie

In 2018 zijn de werkzaamheden gestart van de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen. Het plan zorgt voor een beter bereikbare stad en regio, voor deze generatie én die van de toekomst.

De zuidelijke ringweg is zo’n twaalf kilometer lang en loopt dwars door de stad Groningen. Het project moet ertoe leiden dat het verkeer vlotter doorstroomt en dat alle bestemmingen in de stad beter bereikbaar zijn. Zo wordt de ringweg beter ingepast in de omgeving; dit verbetert de leefbaarheid en daarmee ook de veiligheid. Volgens de planning worden de werkzaamheden in 2024 afgerond.

We keep an eye out on your site

Kooi is tijdens de ontwikkelfase van dit project aanwezig om het bouwterrein te beveiligen. Zo worden kostbare bouwmaterialen beschermd en ongewenste bezoekers van het terrein geweerd. Zonder iemand daarbij in gevaar te brengen, analyseren wij de situatie op afstand met onze camerabeveiligingssystemen die 24/7 verbonden zijn met ons PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center. Dit doen we tijdens de bouw zowel in de avonduren als in de weekenden.

Wij bewaken het ontwikkelproces van dit project met onze deskundigheid op het gebied van site-inrichting, surveillance en bijhorende opvolging. We creëren plekken die je met een gerust hart achter kunt laten. Plekken waar niemand iets te zoeken heeft. Zodat het werk de volgende dag gewoon weer door kan gaan.

Niels Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Niels helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon