Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Windpark Wieringermeer

Grootste windpark op land van Nederland

De bouw van Windpark Wieringermeer is in 2018 gestart en bevindt zich op dit moment in fase drie. Dat betekent dat de bouw van de windturbines volop aan de gang is. Het park zal 99 windmolens tellen en wordt daarmee het grootste windmolenpark op land in Nederland. Zo zal het park groene stroom opleveren voor 370.000 huishoudens.

De turbines komen via een wegtransport in onderdelen aan (torendelen, gondel en wieken) en worden stap voor stap in elkaar gezet. Naar verwachting wordt de bouw van het windpark in de loop van 2020 afgerond.

We keep an eye out on your site

Bij de bouw van dit soort duurzame windparken worden vaak grote materialen van kostbare waarde gebruikt. Kooi is tijdens de bouw van het windpark aanwezig om het bouwterrein te beveiligen. Dit om het ontvreemden van kostbare bouwmaterialen te voorkomen en om ongewenste bezoekers van het terrein te weren. Zonder iemand daarbij in gevaar te brengen, analyseren wij de situatie op afstand met onze camerabeveiligingssystemen die 24/7 verbonden zijn met ons PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center.

Zo bewaken wij dit ontwikkelproces met onze deskundigheid op het gebied van site-inrichting, surveillance en bijhorende opvolging. Wij creëren plekken die je met een gerust hart achter kunt laten. Plekken waar niemand iets te zoeken heeft. Zodat het werk de volgende dag gewoon weer door kan gaan.

Jesse Kooi Camera Surveillance (1)
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Jesse helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon