Bel voor advies 088 247 5600
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Zonnepark Vlagtwedde

Het grootste zonnepark van Nederland

In 2019 is in Vlagtwedde gestart met de bouw van het grootste zonnepark van Nederland. Het zonnepark - met een vermogen van 110 Megawatt (MW) -bestaat uit bijna 350.000 zonnepanelen op een oppervlak van ruim 100 hectare.

In totaal zal het zonnepark jaarlijks 104,000 Megawattuur (MWh) kunnen produceren. Dit zal genoeg zijn om ruim 30.000 huishoudens te voorzien van stroom. Eenmaal voltooid, zal dit park ruim 1,5 miljoen ton aan CO₂ besparen. Naar verwachting zal het park in de tweede helft van 2020 volledig operationeel zijn.

“We hebben vooraf de beveiligde locatie in kaart gebracht en op basis daarvan een oplossingsgerichte en professionele service in gebruik genomen”
Guus Daamen
Projectmanager

We keep an eye out on your site

Kooi is tijdens de bouw van het zonnepark Vlagtwedde aanwezig om het bouwterrein te beveiligen. Dit om het ontvreemden van kostbare bouwmaterialen te voorkomen en om ongewenste bezoekers van het terrein te weren. Zonder iemand daarbij in gevaar te brengen, analyseren wij de situatie op afstand met onze camerabeveiligingssystemen die 24/7 verbonden zijn met ons PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center. Zo bewaken wij dit ontwikkelproces met onze deskundigheid op het gebied van site-inrichting, surveillance en bijhorende opvolging. Wij creëren plekken die je met een gerust hart achter kunt laten. Plekken waar niemand iets te zoeken heeft. Zodat het werk de volgende dag gewoon weer door kan gaan.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Plug & Play
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Arne Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid
Arne helpt u graag met de beste oplossing voor uw locatie. Neem contact op. We helpen snel.
Wij werken met trots voor deze bedrijven