Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Hybrid Power Box

Milieuvriendelijk en betrouwbaar

De Hybrid Power Box van Kooi is een slimme oplossing voor de energievoorziening van onze beveiligingssystemen. Als er geen vaste stroomaansluiting beschikbaar is, kan de Hybrid Power Box ingezet worden. Het systeem werkt met zonnepanelen, maar schakelt bij een gebrek aan zonuren over op een geluidsarme aggregaat.

Niet alleen is de Hybrid Power Box een betrouwbare en milieubewuste keuze, ook is het een gebruiksvriendelijke oplossing. De installatie is namelijk al binnen 10 minuten operationeel.

Hybrid Power Box: milieuvriendelijk en betrouwbaar

Een betrouwbare stroomvoorziening is van groot belang bij de inzet van onze beveiligingscamera’s (Unit For Observation) en onze RED (Rising Early Detection, een thermometrische camera voor broeidetectie).Niet elk terrein is voorzien van een vaste stroomaansluiting. Onze Hybrid Power Box biedt dan uitkomst.

Het systeem bestaat uit een Kooi Power Box en een frame met drie zonnepanelen die samen 270 Wp per stuk opbrengen. Ze leveren daarmee maximaal 810 Watt aan vermogen. Bij een gebrek aan zonuren schakelt de geluidsarme Power Box vanzelf in, waardoor de beveiligingssystemen doorlopend actief blijven.

Eenvoudig te installeren systeem

De zonnepanelen zijn geplaatst op een robuust frame. Hierin zit ook de Power Box. Overigens is het ook mogelijk om bij Kooi een losse Solar Power Box af te nemen, al bent u dan wel volledig afhankelijk van het zonuren.

De installatie bestaat uit het positioneren van de Hybrid Power Box en het uitklappen en vergrendelen van de zonnepanelen. Kabels zijn inbegrepen voor het aansluiten op een beveiligingssysteem. Het systeem werkt volledig automatisch en autonoom.

Specificaties Hybrid Power Box

  • Afmetingen 150 x 120 x 210 cm (L x B x H)
  • Gewicht inclusief Power Box: 910 kg
  • Maximaal vermogen uit zonne-energie: 810 Watt
  • Continue vermogen Power Box: 1.8 kW
  • Compleet automatische stroomvoorziening
  • Smart Technologie
  • Power Box met geluidsarme behuizing

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon