Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

24/7 zicht op projectlocaties

met de 247kooi App

Wie kiest voor camerabeveiliging van Kooi, profiteert van de handige en innovatieve 247kooi App. Met zijn uitgebreide functionaliteiten is deze applicatie uniek in de branche. Niet alleen kunnen klanten zelf meekijken met de beveiligingscamera’s, ook is het mogelijk om onder meer beveiligingstijden aan te passen en rapporten in te zien. Dit alles zorgt voor nog meer gebruiksgemak bij de klant.

 

Meekijken op afstand

Gebruikers van Kooi camerabeveiliging kunnen rekenen op de deskundige service van het Kooi Alarm Center. Bij calamiteiten grijpen zij van afstand in. Desondanks is het voor klanten prettig om ook zelf te zien wat er gaande is op hun projecten, bijvoorbeeld op de bouwplaats of het opslagterrein.

Op de app kunnen klanten daarom meekijken met actuele camerabeelden van de UFO. Maar dit is slechts één van de aansprekende functies van de app, die te downloaden is in de App Store voor iOS (Apple) en in de Play Store voor Android. De 247kooi App biedt ook de mogelijkheid om doorlopend de exacte locatie van ingezette UFO’s op een overzichtelijke kaart te zien. Voor wie liever niet met een smartphone werkt, is er ook een desktop variant van de applicatie.

 

Beveiligingstijden aanpassen vanuit de app

Overal ter wereld mee kunnen kijken met UFO’s (Units For Observation, de beveiligingscamera’s) is natuurlijk een waardevolle functionaliteit. Maar wat de Kooi App echt uniek maakt, zijn de extra functionaliteiten. Zo is het mogelijk om eenvoudig beveiligingstijden aan te passen. Daardoor is de klant altijd verzekerd van een goede nachtrust omdat de beveiliging op orde is.

Voorheen moesten deze beveiligingstijden telefonisch doorgegeven worden, wat een tijdrovend proces is. Via de app doorgegeven aanpassingen worden volautomatisch doorgevoerd.

 

Rapportages van incidenten

Het Kooi Alarm Center grijpt bij incidenten van afstand in. De camera’s zijn uitgerust met een luidspreker en sirene. De inzet hiervan is meestal afdoende. In 99% van de gevallen verlaat de indringer direct het terrein. Na een incident krijgt de klant een gedetailleerd incidentenrapport. In de inbox van de 247kooi App vindt de klant een overzicht van alle incidentenrapportages.

Al met al biedt de app veel handige functionaliteiten, die het voor de klant nog eenvoudiger maakt om het overzicht te behouden. De app helpt om overal ter wereld snel inzicht te krijgen in situaties én om beveiligingstijden te veranderen. Het is daarmee een waardevolle toevoeging aan de hoogwaardige dienstverlening van Kooi.

Download nu de 247kooi App voor iOS of Android

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon