Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
16 januari 2024

Sinds vorig jaar kunnen onze Powerboxen gevuld worden met HVO100 Diesel. Onderzoek heeft uitgewezen dat de brandstof HVO (Hydrogenated Vegetable Oil) een CO2-reductie van 90% kan opleveren. Maar er is meer als we het Dirk de Jong, manager Research and Development, vragen. 

"In mei zijn we ook begonnen met een test met methanol brandstofcellen in combinatie met een UFO Prime en Solar Power Unit. De test duurt een heel jaar en gaat dus door in 2024. Aan het eind kunnen we zien hoe het precies presteert. Maar tot nu toe gaat het allemaal erg goed. Methanol kan de uitstoot van koolstofoxide met 60-95% verminderen en die van stikstofoxide met 60-80%!

Methanol 

In 2024 zullen we 10 Solar Power Units produceren met een geïntegreerde methanol brandstofcel om een beter gevoel te krijgen over de prestaties van deze hybride energieoplossing. Een van de voordelen is dat deze combinatie het hele jaar verhuurd kan worden en vervanging van een Powerbox dus niet meer nodig is.

Doel is waterstof

Het uiteindelijke doel lijkt echter waterstof te zijn, afhankelijk van de ontwikkelingen. Tests met waterstof zullen snel volgen. Verder zullen we de Solar Power Unit uitrusten met grotere zonnepanelen met dus meer opbrengst.

 

 

 

Op de foto: Dirk de Jong met één van de Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties die Kooi de komende jaren omarmt.

0U9A1310 11Zon (1)

Inzicht in besparingen  

Dit jaar zullen we ook het gebruik van elk UFO-systeem meten. Wat gebruiken we en wat besparen we? Een UFO Prime in combinatie met een Solar Power Unit levert 85% CO2-reductie per jaar op. Een Hybrid Power Box met grotere zonnepanelen zelfs 94% (theoretisch). Dat geeft ons belangrijke informatie voor audits en certificeringen. Maar nog belangrijker: we kunnen de klant laten zien wat de exacte besparingen zijn in de huurperiode. Dus.... genoeg uitdagingen in 2024!"

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.