Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Kooi Camera Surveillance neemt deel aan NOÉ-hub in Bordeaux: meer dekking in heel Frankrijk

 

Kooi sluit zich aan bij Plateforme NOÉ in Bordeaux. Op 24 september 2021, tijdens het Low Carbon Day-evenement van Plateforme NOÉ, en zal Kooi de opening van haar kantoor in Bordeaux en partnerschap met Plateforme NOÉ officieel bekendmaken. Hiermee komt het aantal kantoorlocaties van Kooi op 14, verspreid over 7 verschillende Europese landen. "Met de opening van het nieuwe kantoor in Bordeaux vergroten we onze dekking in heel Frankrijk. Hierdoor zijn we beter gepositioneerd om onze innovatieve producten op het gebied van tijdelijk mobiel camerabewaking en broeidetectie onder de aandacht te brengen", zegt Jean-Philippe Chassot, Sales Manager.

Kooi en Plateforme NOÉ

Kooi vestigt zich samen met andere bedrijven in de multimodale hub van NOÉ, waar ze gezamenlijk een totaaloplossing voor bouwprojecten, variërend van vergader- en kantoorruimtes, parkeren, bouwplaatsbeheer, opslag en logistiek, materialen, gereedschappen, transport, opleidingen tot alle soorten beveiliging aanbieden.

Tijdens het evenement zal Kooi, samen met andere partners van Plateforme NOÉ, een handvest van respect voor het milieu ondertekenen, dat tot doel heeft de koolstofvoetafdruk te verkleinen. Bij Kooi staan ontwikkeling en innovatie, productie en het verlenen van hoogwaardige service centraal. Maar nog belangrijker is dat Kooi streeft naar een duurzamere aanpak van zijn werkzaamheden en transacties.

Beveiligingsoplossingen van Kooi

Kooi is de specialist op het gebied van tijdelijke mobiele camerabewaking en broeidetectie. De producten van Kooi zijn onderverdeeld in twee typen: UFO (Unit For Observation) en RED (Rising Early Detection). De UFO is een ultramodern camerasysteem waarmee het bedrijf wind- en zonneparken, bouwterreinen en -gebouwen, magazijnen, onderstations, etc. beveiligt. Dit soort locaties valt regelmatig ten prooi aan diefstal en vandalisme. Het systeem detecteert ongewenste bezoekers. Met behulp van een sirene en een gesproken mededeling kan Kooi ongeveer 99% van de indringers verjagen. Daarmee wordt materiële en immateriële schade voorkomen.

RED is een thermografische camera die abnormale temperatuurstijgingen detecteert in de afval- en recyclingindustrie. Dit betekent dat broei snel wordt gedetecteerd en dat gepaste actie kan worden ondernomen. In dit technologische tijdperk blijft Kooi UFO en RED in hoog tempo technisch verder ontwikkelen, om maximale functionaliteit en de betrouwbaarheid van zijn systeem te garanderen. 

Ook geschikt voor afgelegen locaties

De producten van Kooi kunnen overal worden gebruikt, ook op afgelegen locaties. De eenheid wordt geleverd met verschillende accessoires, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant, waaronder de mogelijkheid om de systemen duurzaam van stroom te voorzien, waar anders geen stroomvoorziening beschikbaar is.

Bovendien krijgen klanten toegang tot de 24/7Kooi app en de webportal die het bedrijf heeft ontwikkeld. De app is beschikbaar in verschillende talen, biedt de klanten een handig overzicht van alle lopende projecten en de bijbehorende camera's, en zorgt ervoor dat klanten snel de beveiligingstijd kunnen aanpassen.

Over Kooi

Het Friese Kooi is specialist in tijdelijke mobiele camerabeveiliging en broeidetectie. Bij het bedrijf zijn 160 mensen in dienst. Kooi is actief in 22 Europese landen, waar circa 3.000 Kooi-camera’s dagelijks waken over bouwterreinen, wind- en zonneparken en afvalverwerkers. Met eigen systemen, waaronder de Unit For Observation (UFO) en Rising Early Detection (RED), in combinatie met eigen alarmcentrales in Nederland, Duitsland en Frankrijk bewaakt Kooi deze terreinen 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon