Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte
22 mei 2023

Bouwplaatsbeveiliging is een essentieel onderdeel van elk bouwproject. Het is belangrijk om de bouwplaats te beveiligen om zo mogelijke project vertraging te voorkomen. Dit doen we door de bouwmaterialen en -apparatuur te beschermen tegen diefstal en vandalisme.

Goede bouwplaatsbeveiliging richt zich op het voorkomen van ongewenste situaties op de bouwplaats. Maar wat zijn de kosten van bouwplaatsbeveiliging en hoe kun je jouw bouwplaats het beste beveiligen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de beveiliging? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de kosten om jouw bouwplaats te beveiligen.

Waarvan zijn de kosten afhankelijk?

De kosten van camerabeveiliging op een bouwplaats kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

1. Gewenste type beveiliging
Het type beveiliging is van invloed op de mogelijke kosten. Moet er alleen een object beveiligd worden, of is het van belang dat het volledige terrein beveiligd wordt? Bij het beveiligen van een enkele opslagplaats kan één beveiligingscamera al genoeg zijn. Als er meerdere kritieke punten zijn, kunnen er extra camera’s geplaatst worden om met periferie detectie rondom het gehele terrein een goed beeld te krijgen.

 

2. Duur van de bouwperiode
De duur van de bouwperiode kan van invloed zijn op de kosten van de beveiliging. Kooi Camerabewaking werkt met een vaste prijs per week waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Op deze manier zijn de kosten ook voorspelbaar als een project vertraging oploopt, of als er meerdere oproepen gedaan moeten worden. Het oproepen van politieondersteuning is altijd gratis. 

 

3. Toegang tot stroomvoorziening
De beveiligingscamera's worden standaard geleverd met een intern accupakket waardoor ze met stroom uitval nog steeds actief zijn. Een stabiele stroomvoorziening voor de beveiligingscamera’s is gewenst. Dit kan gerealiseerd worden door gebruik te maken van stroom op locatie. Als er geen stroomvoorziening is kan Kooi zelfvoorzienende bewakingssysteem leveren op zonne-energie. Maar je kan ook kiezen voor een gecombineerde oplossing met een externe energiebron, dan zorgt Kooi voor stroom op locatie door de Kooi Powerbox, de Solar Power Unit of de Hybrid Powerbox in te zetten, die ter plaatse stroom opwekt.

Bouwplaatsbeveiliging Door Kooi Camerabewaking

 

Wat kost bouwplaatsbeveiliging?

Het beveiligen van een bouwplaats met geavanceerde camera’s is doorgaans voordeliger dan beveiliging met beveiligingspersoneel ter plaatse. Over het algemeen is het al mogelijk om een bouwplaats te beveiligen met geavanceerde camera beveiliging vanaf enkele honderden euro’s per maand. Bij Kooi Camerabewaking profiteer je van een totaalpakket waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Omdat de kosten op basis van bovenstaande factoren worden bepaald, voeren we graag een kosteloze analyse uit op de te beveiligen locatie. Zo weet je zeker dat je profiteert van een scherpe prijs en de beste beveiliging voor jouw bouwplaats. 

 

Bouwplaatsbeveiliging bij Kooi Camerabewaking

Een bouwplaats beveiligen is tegenwoordig noodzakelijk voor het voorkomen van diefstal en schade van kostbare materialen. Door het voorkomen van diefstal en schade komt de planning van het project ook niet in gevaar, wat een positief effect heeft op de doorlooptijd en totaalkosten van het project. De ruim 200 medewerkers van Kooi Camerabeveiliging zetten zich dagelijks in voor de beste camerabeveiliging in Europa. Vanuit eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk en Spanje leveren we elke dag een bijdrage aan de bouw van de toekomst.

Wat je wensen ook zijn, ons adviesteam gaat elke uitdaging op het gebied van beveiliging, observatie en veiligheid graag met je aan. Samen zoeken we een hoogwaardige oplossing die je zekerheid en veiligheid biedt. Dit doen we met één vast contactpersoon die alles voor je regelt, wel zo makkelijk.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Of heb je specifieke vragen over tijdelijke camerabewaking? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen als het gaat om het beveiligen van jouw locatie.  

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.