Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
21 juni 2024

Het is zover. Sinds vorige week draagt het duurzaamste voetbalstadion in Leeuwarden definitief de naam Kooi Stadion. Peter Schollmann (CEO) van Kooi en investeerder Pieter Kooi onthulden de naam onder toeziend oog van veel belangstellenden. 

In februari werd bekend dat het nieuwste, mooiste en meest duurzame stadion van Nederland de komende tien jaar de naam van Kooi zou dragen. Oprichter en voormalig CEO Pieter Kooi verkocht onlangs grotendeels zijn aandelen in het bedrijf. Dat het stadion nu de naam van zijn onderneming draagt kan dan ook gezien worden als een geschenk van hem aan Kooi Camerabewaking.

Samenwerking

Naast de naamgeving van het nieuwe stadion zijn de volksclub uit Leeuwarden en Kooi vastbesloten om hun samenwerking te verdiepen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en educatie. Met trots (GRUTSK) kijken beide partijen uit naar een toekomst waarin ze gezamenlijk maatschappelijke initiatieven zullen ontplooien die niet alleen de sport, maar ook de lokale gemeenschap ten goede komen. Deze samenwerking onderstreept hun gezamenlijke inzet voor het creëren van positieve impact en het bevorderen van educatieve kansen voor de inwoners van Leeuwarden en daarbuiten. Duizend Firda-studenten krijgen na de zomer een prachtige plek in het stadion om te leren én ervaring op te doen.

 

 

 

Op de foto: Kooi en Cambuur zijn in het nieuwe stadion voor de komende 10 jaar aan elkaar verbonden...

SCC06618 5

Verguld 

In deze bruisende omgeving is Kooi uiteraard bijzonder verguld zijn steentje bij te dragen aan de veiligheid rond het stadion. De laatste loodjes rond het bouwproces zullen de Units For Observation (UFO) toezien op een veilige en voorspoedige oplevering deze zomer.