Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

Na een uitgebreid en zorgvuldig traject koos Attero voor de preventie van brand en broei in de afvalopslag voor de RED (Rising Early Detection) van Kooi. De belangrijkste reden is de aanwezigheid van het Kooi Alarm Center, een gespecialiseerde meldkamer die alarmen analyseert en verifieert, waarna het afgesproken protocol in werking treedt.

En met succes. Meerdere incidenten zijn vroegtijdig gedetecteerd. Attero kon snel actie ondernemen, en hierdoor zijn branden voorkomen. Een goed voorbeeld van de efficiëntie van de RED.

Dit maakt de RED uniek
  • Snel op de hoogte van brandgevaar.
  • Mobiele of vaste oplossing, snel leverbaar en eenvoudig te plaatsen.
  • 24/7 detectie en uitfiltering alarmen door voertuigen door gebruik van AI.
  • 360 graden camera met een bereik van 70.000 m2.
  • Live meekijken met de RED portal.
  • Analyse en directe actie vanuit het Kooi Alarm Center.
Broeidetectie Camera Bij Opslag

Maximale zekerheid met trendanalyse detectie

Kooi ondersteunt het afvalverwerkingsproces door middel van onze deskundigheid op het gebied van broeidetectiesystemen. De RED (Rising Early Detection) is een zeer betrouwbaar broeidetectiesysteem dat brandgevaar meldt. De RED maakt nauwkeurige trendanalyses van temperatuurmetingen op de afvalwerf. Daarnaast brengt het 360 graden camerasysteem het terrein 24/7 in beeld, zodat ons PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center altijd kan meekijken. Mocht er een gevaarlijke situatie ontstaan, dan is de klant de eerste die het hoort.