Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

Het historische pand van Dépôt Zuid, ooit ontworpen door Jacot & Oldewelt als kantoor en magazijn en daarna gebruikt als kunstopslag van het Rijksmuseum, is nu klaar voor de transformatie naar 18 bijzonder luxe loftappartementen inclusief parkeerkelder.

Het project ligt in het hart van Amsterdam Oud-Zuid. Het feit dat de drie straatgevels gestabiliseerd en behouden zijn, waarna de gehele binnen-constructie is verwijderd, geeft een bijzonder detail aan dit project. Hierop volgend wordt de kelder gecreëerd, net zoals de nieuwe binnenconstructie waaraan de gevel weer wordt gekoppeld.

“Aan het einde van de werkdag laat ik het over aan Kooi. Ik word 's avonds niet meer gebeld. Mocht er een incident hebben plaatsgevonden is dit al afgehandeld en zit er in mijn mailbox een uitgebreide rapportage van de uitgevoerde acties aangevuld met helder beeldmateriaal”
Richard Voortman, Projectleider, Akor

We keep an eye out on your site

Tijdens deze transformatie waakt Kooi over het bouwterrein. Zonder iemand daarbij in gevaar te brengen, analyseren wij de situatie op afstand met onze camerabeveiligingssystemen die 24/7 verbonden zijn met ons PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center. Dit om het ontvreemden van kostbare bouwmaterialen te voorkomen en om ongewenste bezoekers van het terrein te weren.

Zo bewaken wij ontwikkelprocessen met onze deskundigheid op het gebied van site-inrichting, surveillance en bijhorende opvolging. Wij creëren plekken die je met een gerust hart achter kunt laten. Plekken waar niemand iets te zoeken heeft. Zodat het werk de volgende dag gewoon weer door kan gaan.