Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

Ferwerda Beveiliging verzorgt het totale veiligheidsvraagstuk voor verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan: mobiele surveillance, objectbeveiliging, verkeersregelaars, veiligheidsplannen, noodknoppen en nog veel meer. “Wij verkopen vertrouwen en ontzorgen onze klanten van A tot Z. We zijn aanspreekpunt voor het hele plan”, aldus Bauke Ferwerda, Algemeen Directeur van Ferwerda Beveiliging.

Waar nodig koopt of huurt Ferwerda Beveiliging diensten en producten in. Zo ook bij Kooi. “Wij kennen Kooi al lang, hebben zelfs twee jaar kantoor gehad in het pand van Kooi. Dan spreek je elkaar regelmatig en zijn de lijnen kort. We kunnen samen elkaars groei versterken. Inmiddels zijn we dan wel gevestigd in een ander pand, maar de contacten zijn nog steeds goed.”


Op dit moment werken Kooi en Ferwerda Beveiliging vooral samen op het gebied van camerabeveiliging van bouwplaatsen, zonneparken en locaties van de GGD. 

“We zijn erg blij met de samenwerking met Kooi. Als wij met spoed tijdelijke camerabeveiliging nodig hebben, dan wordt dat geregeld. Dat is echt een enorm voordeel. En als er iets is, positief of negatief, wordt het altijd opgelost. We gaan het gesprek aan en met één telefoontje is het klaar. Fantastisch!”
Bauke Ferwerda, Algemeen Directeur

We keep an eye out on your site

Kooi is een betrouwbare samenwerkingspartner voor andere beveiligingsbedrijven. Kooi wordt ingeschakeld om locaties en terreinen te beveiligen met tijdelijke, mobiele camerabeveiliging. Zo voorkomen we diefstal, vandalisme en weren we ongewenste bezoekers van het terrein. Wij analyseren de situatie op afstand met onze camerabeveiligingssystemen die 24/7 verbonden zijn met ons PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center en ontzorgen daarmee de klant.

Kooi kan snel leveren en zet specialistische kennis en ervaring mee om tot de beste beveiliging te komen. Wij creëren plekken die je met een gerust hart achter kunt laten. Zodat het werk de volgende dag gewoon door kan gaan.