Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

In 2018 zijn de werkzaamheden gestart van de ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen. Het plan zorgt voor een beter bereikbare stad en regio, voor deze generatie én die van de toekomst.

De zuidelijke ringweg is zo’n twaalf kilometer lang en loopt dwars door de stad Groningen. Het project moet ertoe leiden dat het verkeer vlotter doorstroomt en dat alle bestemmingen in de stad beter bereikbaar zijn. Zo wordt de ringweg beter ingepast in de omgeving; dit verbetert de leefbaarheid en daarmee ook de veiligheid. Volgens de planning worden de werkzaamheden in 2024 afgerond.

We keep an eye out on your site

Kooi is tijdens de ontwikkelfase van dit project aanwezig om het bouwterrein te beveiligen. Zo worden kostbare bouwmaterialen beschermd en ongewenste bezoekers van het terrein geweerd. Zonder iemand daarbij in gevaar te brengen, analyseren wij de situatie op afstand met onze camerabeveiligingssystemen die 24/7 verbonden zijn met ons PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center. Dit doen we tijdens de bouw zowel in de avonduren als in de weekenden.

Wij bewaken het ontwikkelproces van dit project met onze deskundigheid op het gebied van site-inrichting, surveillance en bijhorende opvolging. We creëren plekken die je met een gerust hart achter kunt laten. Plekken waar niemand iets te zoeken heeft. Zodat het werk de volgende dag gewoon weer door kan gaan.