Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Rising Early Detection

Maximale zekerheid met trendanalyse detectie

In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de RED (Rising Early Detection). De RED beschikt over een draaibare thermometrische camera die constant de temperatuur in uw afvalopslag registreert. Bij de temperatuur boven de ingestelde waarde volgt er onmiddellijk een alarmmelding naar onze alarmcentrale.

De RED is uitermate geschikt voor bewaking van de temperatuur van uw broei -en brand-gevoelige (afval)producten. Met de RED bieden wij een totaaloplossing. Samen met u stellen we een protocol op en verzorgen daarbij alles van a tot z. Van het plaatsen van het system, tot de configuratie en de afhandeling van meldingen door ons Alarm Center. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

Detectie op basis van trendanalyse

Bij Kooi werken we met een 24/7 detectiesysteem op basis van een trendanalyse. Vindt er een abnormale temperatuurstijging binnen uw afvalopslag plaats? Dan ontvangt het Kooi Alarm Center hier direct een melding van. Uiteraard kan het alarm ook worden ingesteld op het overstijgen van een specifieke temperatuur. Door het innovatieve systeem filtert de RED zeer exact en voorkomt daarmee valse alarmen.

Ondersteunende producten

De RED is snel en geheel autonoom leverbaar, in vaste en mobiele opstelling. Soms kan het op een locatie lastig zijn om zelf te voorzien in bepaalde systemen en verbindingen. Daarom biedt Kooi diverse ondersteunende producten zoals energie-en internetvoorzieningen. Zo beschikt de RED naast een robuuste behuizing over een milieuvriendelijk hybride energiesysteem.

24/7 vertrouwen

We beschikken over een RED portal waarmee we 24/7 door middel van grafieken en een panoramisch live-beeld het temperatuurverloop op uw locatie in beeld brengen. Met persoonlijke inlogcodes kunt u altijd live meekijken. Ook beschikt de RED over een controlesysteem waardoor u verzekerd bent van een goede verbinding. Zo zorgt de RED voor maximale zekerheid en een gerust hart!

Dit maakt de RED uniek:

  • Mobiele of vaste oplossing, eenvoudig te plaatsen
  • 360 graden camera met een bereik van 70.000 m2
  • Detectie per zone op basis van trendanalyse
  • Expertiseteam vanuit Kooi Alarm Center
  • 24/7 live meekijken met persoonlijke portal
  • Autonome oplossing, inclusief internet
  • Als eerste op de hoogte van brandgevaar

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Richard Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Richard helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon