Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

Camerabewaking van Kooi

voor de bouwsector

Diefstal en vandalisme, inbraak en overige calamiteiten zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade in de bouw. Hierbij kunt u denken aan materiële schade, zoals gestolen of beschadigde machines, of gestolen bouwmaterialen.

Bouwprojecten vinden namelijk vaak plaats op locaties die onbeschut zijn, afgelegen liggen of lastig af te sluiten zijn. Dit maakt het voor dieven interessant om een kijkje te nemen bij de bouwmaterialen die op uw bouwterrein opgeslagen liggen. De meeste bouwmaterialen zijn gemaakt van koper, ijzer of metaal; dit is aantrekkelijk voor dieven om te stelen.

Buiten de materiële schade ligt ook de voortgang van het bouwproject in het geding. Het productieproces ligt bijvoorbeeld tijdelijk stil en het niet halen van een belangrijke opleverdatum kan u een hoop rompslomp bezorgen. Bovendien kost het onnodig veel geld. Door uw bouwplaats en uw kostbare materialen goed te beveiligen, kunt u een hoop schade en tegenslag voorkomen.

Maatwerkoplossingen

Wij bieden verschillende innovatieve mobiele camerabewakingssystemen die altijd perfect bij uw situatie passen. Van de aanbouw van een enkel pand, tot en met omvangrijke nieuwbouwprojecten omtrent woonwijken: wij bieden voor elk project en elke bouwfase een oplossing op maat.

Zo bevatten onze geavanceerde beveiligingscamera's vaste en draadloze detectoren. Deze maken cameratoezicht en inbraakpreventie op grote en complexe sites eenvoudiger dan ooit. Vindt uw bouwproject plaats in een stedelijk woon- en leefgebied? Wij zorgen voor minimaal overlast door het gebruik van infrarood licht. Of mist uw bouwplaats de juiste stroomvoorziening? Ook hiervoor bieden wij een oplossing. Kortom, samen met de ondersteuning van ons Kooi Alarm Center bieden we optimale beveiliging voor de bouw, zonder de onnodige inzet van mankracht.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)
Statkraft
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon
Velocita