Bel voor advies 088 247 5600
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Terrein- en opslag

Tijdelijke beveiliging van uw terrein of opslag

Evenals bij bouwplaatsen staan ook bedrijventerreinen regelmatig op afgelegen en beschutte plekken zonder beveiliging. De opslag van uw bedrijf is daar aanwezig in de vorm van een modern bedrijvenpark met machines of goederen.

Dieven zien dit als een kans om bijvoorbeeld koper, brandstof of andere waardevolle materialen te stelen. Dit zorgt voor veel frustratie en onnodige kosten, maar vooral ook voor een hoop gedoe. Wij zorgen met onze innovatieve beveiligingssystemen dat u geheel ontzorgd wordt en met een gerust hart kunt slapen.

24/7 Cameratoezicht

Onze mobiele beveiligingscamera's kunnen uw bedrijventerrein of opslaglocatie 24/7 actief bewaken tegen vandalisme, ongewenste personen en overige calamiteiten. Ook voor tijdelijke nood- of stroomvoorzieningen bieden wij ondersteunende en flexibele producten. In ons eigen PAC-gecertificeerde Kooi Alarm Center handelen onze centralisten alle meldingen zelf af. In de meeste gevallen verlaten de ongewenste personen het bedrijventerrein zelf dankzij het accuraat optreden. Mocht er eventuele opvolging nodig zijn dan regelen wij dat kosteloos voor u.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Plug & Play
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid
Robert Jan helpt u graag met de beste oplossing voor uw locatie. Neem contact op. We helpen snel.
Wij werken met trots voor deze bedrijven