Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

Windenergie

Beveiliging van uw windmolenpark

Bij het bouwen aan de toekomst is duurzaamheid een belangrijk begrip. Het opwekken van duurzame windenergie is daar een groot onderdeel van. Bij de opbouw van windmolens komen vaak grote materialen van kostbare waarde voorbij. Denk bijvoorbeeld aan bouwkranen en aan de onderdelen van de windmolens zelf.

Deze materialen bevatten vaak kostbare koperen kabels. Daarnaast worden windmolens in lange rijen geplaatst, waardoor dit soort impactvolle projecten meestal te maken hebben met een ingewikkelde planning waar veel factoren invloed op hebben.

Eventuele diefstal kan dus leiden tot grote materiële en immateriële schade, zoals vertraging van het project of productieproces. Met onze mobiele – en eventueel tijdelijke – beveiligingscamera’s, ondersteunende producten en Kooi Alarm Center zorgen we 24/7 voor een optimale beveiliging van uw windmolenpark zodat uw project geen vertraging oploopt.

Jarenlange ervaring en expertise

De oorsprong van onze expertise ligt binnen de windenergiebranche. Eén van de grootste windturbinebouwers ter wereld zag vanaf het begin het voordeel van het UFO alarmsysteem met camerabewaking. Hierdoor beschikken we over jarenlange ervaring met het beveiligen van windmolenparken. Wij begrijpen als geen ander wat er komt kijken bij de planning van de opbouw van een windmolenpark. Zo kunnen we feilloos vaststellen wat de kritische punten zijn qua beveiliging en staan we in contact met vele ketenpartners in de markt. Kortom, met het juiste inzicht zijn we in staat om bij elk windenergieproject van begin tot eind de meest efficiënte werkwijze in te zetten.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)
Statkraft
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon
Velocita