Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom zonneparken beveiligen?

Wij beveiligen zonneparken met geavanceerde middelen.

Een zonnepark bevat dure panelen, omvormers en kabels, waardoor diefstal en vernieling voor enorme schades zorgen. Surveillerende beveiligers inzetten kan natuurlijk, maar is al kostbaar. Wij gebruiken onder meer geavanceerde camera’s, die dag en nacht uw zonneparken beveiligen.

Waarom zonnepanelen en zonnepark beveiligen
beveiligen zonneparken en zonnepanelen

Beveiligen zonneparken beperk de kosten

Het is logisch dat u uw zonnepark laat beveiligen, maar ongetwijfeld zit u niet te wachten op hoge kosten. Wij begrijpen dat en beveiligen zonneparken op een kostenefficiënte manier. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, want we zetten geavanceerde middelen in voor de beveiliging van zonneparken.

Het gebruik van de beste camera’s zorgt ervoor dat situaties nauwkeurig te volgen zijn, zodat we niet onnodig hoeven in te grijpen. Mocht de inzet van politie of beveiligingspersoneel desondanks nodig zijn, dan zijn opvolgingskosten bij de weekprijs inbegrepen. Heeft u de beveiliging van zonnepanelen en toebehoren op uw zonnepark nog niet op orde? Neem dan contact met ons op. We voeren graag een gratis veiligheidscheck voor u uit.

Uw zonnepark bewaken met UFO’s

We houden bij uw zonnepark een oogje in het zeil met onze UFO’s (Unit For Observation). Dit zijn camera’s die haarscherpe beelden leveren, ook ‘s nachts. Er zit namelijk infrarood techniek in, waardoor het zicht goed blijf in de duisternis. Lampen zijn dan ook niet nodig. Gelukkig maar, want dat zou voor energieverspilling en lichtvervuiling zorgen.

Onze producten zijn uitgerust met accu’s, maar het liefst hebben we ter plekke een stroomvoorziening om de apparatuur online te houden. Wij hebben onder meer Solar Power Unit om de energievoorziening te regelen. De camera’s presteren uitstekend, maar we kijken ook doorlopend naar de toekomst. Waar mogelijk innoveren we, zodat we kwaadwillenden altijd een stap voor zijn.

Camerabewaking Zonneparken
Zonnepark beveiligen met kooi alarm center

Het Kooi Alarm Center waakt over uw bezittingen

Transformatoren, bekabeling en andere apparatuur zijn populair bij inbrekers. Ook vernielingen op zonneparken komen voor. Onze camera’s (met een bereik van 30.000 M²) kunnen zonneparken goed in beeld brengen, maar wat als er daadwerkelijk ongewenste bezoekers op het terrein verschijnen?

De detectiecamera’s zijn via het 4G netwerk met het Kooi Alarm Center verbonden, waar ervaren centralisten 24/7 meekijken. Zij kunnen van afstand een sirene of luidspreker activeren. In 99% van de gevallen voorkomt dit diefstal of vandalisme. Mocht de inzet van beveiligers of politie toch nodig zijn, dan nemen wij de opvolgingskosten voor onze rekening. We kunnen u overigens ook helpen met het beveiligen van zonneparken buiten Nederland. Zo bewaken wij zonneparken in onder meer Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Scandinavië.

Wij beveiligen zonneparken u slaapt zorgeloos

Heeft u al meegemaakt dat uw zonnepanelen gestolen zijn? We hopen het niet. Maar het is altijd verstandig om in de toekomst voorbereid te zijn op diefstal, vernielingen en andere situaties. Daarbij zou u ook kunnen denken aan acties van activisten. 

Onze beveiliging van zonneparken helpt om van afstand gevaren te detecteren. Geen overbodige inzet van mankracht, wel dag en nacht toezicht op uw zonnepark. Naast een efficiënte werkwijze, kunt u ook rekenen op uitstekende service. Daarbij hoort een uitgebreide rapportage van incidenten en altijd persoonlijk contact. Wij beveiligen zonnepanelen en toebehoren op uw zonnepark, u kunt ‘s nachts gewoon zorgeloos slapen.

Zorgeloze beveiliging voor zonneparken en zonnepanelen
Sales Manager Almar Kooi
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Almar helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon