Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Bouwplaatsbeveiliging maatwerk voor de bouw

Voor bouwplaatsbeveiliging bieden wij innovatieve en efficiënte oplossingen. Hoogwaardige beveiliging van de bouwplaats maakt een einde aan problemen als diefstal en vandalisme, waardoor u weer met een gerust hart kunt gaan slapen.

Wij gebruiken de modernste oplossingen, waaronder geavanceerde bouwplaats camera’s, om kwaadwillenden buiten de deur te houden. Interesse? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan voor bouwplaatsbeveiliging!

beveiliging voor bouwplaats
bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaats beveiligen met innovatieve oplossingen

Doorlopend analyseren we onze systemen voor bouwplaatsbeveiliging, zodat we bedreigingen telkens een stap voor zijn. We plaatsen bijvoorbeeld een mobiele bouwbeveiliging camera met een bijzonder scherp oog, die onregelmatigheden meldt bij ons Kooi Alarm Center.

Onze specialisten staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om situaties te beoordelen. De hoogwaardige apparatuur maakt het mogelijk om situaties nauwkeurig in te schatten, zodat de overbodige inzet van politie of beveiligers niet voorkomt. Mocht opvolging wel noodzakelijk zijn, dan brengen we dit niet extra in rekening. Inzet van beveiliging is standaard bij onze tarieven inbegrepen.

Efficiënte bouwbeveiliging voor uw bouwterrein

Nog te vaak kiezen ondernemers ervoor om geen tijdelijke bouwplaatsbeveiliging in te zetten. En juist dan gaat het fout. Criminelen gaan er direct mee aan de slag, wanneer ze zien dat er geen vorm van bouwplaats bewaking aanwezig is. Het gevolg: vandalisme, of diefstal van dure grondstoffen en gereedschappen.

Kent u de risico’s op uw bouwplaats? De juiste beveiliging helpt. Camerabewaking detecteert alles. De camera’s zijn uitgerust met luidsprekers en sirenes, die we vanuit de centrale bedienen. Waar broeigevaar dreigt, kunnen we preventief aanwezig zijn met ons RED (Rising Early Detection) systeem, om brandgevaar in de kiem te smoren. We kunnen ons voorstellen dat de kosten van bouwplaatsbeveiliging een belemmering voor u zijn. Gelukkig is er de efficiënte werkwijze van Kooi. Dankzij het gebruik van innovatieve technieken blijven de kosten van bouwplaats beveiliging laag.

beveiliging bouwplaats en bouwterrein
bouwplaats beveiligen met alarm center

Complete dienstverlening met het Kooi Alarm Center

Een camera voor bouwbeveilliging werkt pas in uw voordeel wanneer deze ook op de juiste manier wordt gebruikt. Dit betekent dat er dag en nacht opvolging moet zijn bij verdachte omstandigheden. Wij regelen dit voor u met ons eigen PAC gecertificeerde Kooi Alarm Center. Deskundige centralisten werken in onze alarmcentrale. Zij weten in elke situatie wat ze moeten doen.

Uiteraard vraagt een bouwplaats beveiligen om flexibiliteit, omdat het terrein voortdurend verandert. We zijn in staat om onze mobiele bouwplaats beveiliging snel aan te passen, zodat we ook onder nieuwe omstandigheden een oogje in het zeil houden. Interesse? We doen graag een gratis veiligheidscheck en kunnen snel een adviesrapport opstellen. In combinatie met persoonlijk contact bent u bij Kooi verzekerd van een prettige samenwerking.

Bouwbeveiliging wat vereist uw verzekering?

Het verliezen van materialen en gereedschappen door diefstal kan voor veel financiële schade zorgen. Hetzelfde geldt voor vandalisme. Daar komt nog bij, dat de meeste verzekeringen niks uitkeren als er geen beveiliging aanwezig is.

Wij verzorgen niet alleen de beveiliging ter plaatse, maar leveren ook uitgebreide rapportages van eventuele incidenten aan. Verzekeraars stellen bepaalde eisen aan uw bouwplaatsbeveiliging. Wilt u weten hoe u uw bouwbeveiliging op orde krijgt, zodat u met uw schade terecht kunt bij uw verzekering? Neem dan contact op met onze specialisten.

bouwbeveiliging voor verzekering
directe beveiliging voor de bouw

Direct van start met bouwplaatsbeveiliging

Uw bouwplaats beveiligen houdt niet op bij het plaatsen van een camerabewaking op de bouwplaats. De complete dienstverlening maakt het verschil. Wij kunnen u helpen met onze geavanceerde bouwplaats beveiligingscamera’s en het Kooi Alarm Center.

Het beveiligen van uw bouwplaats doen wij op een kostenefficiënte manier. Maar lage kosten gaan bij ons niet ten koste van onze uitstekende dienstverlening. Niet voor niets hebben wij ondertussen 140 medewerkers die actief zijn in 20 Europese landen. Neutraliseer nu bedreigingen voor uw kostbare bouwplaats en neem contact op voor hoogwaardige bouwplaatsbeveiliging.

Veelgestelde vragen over bouwplaatsbeveiliging

Wat is bouwplaatsbeveiliging?

De beveiliging van een bouwplaats komt tot stand via een geavanceerd camerasysteem dat verbonden is met onze eigen alarmcentrale. We bieden een combinatie van innovatieve technologie in combinatie met getrainde centralisten. Hiermee beveiligen we bouwterreinen op een efficiënte manier tegen diefstal, inbraak en vandalisme. 

Wat zijn de kosten van bouwbeveiliging?

Dankzij onze efficiënte werkwijze houden we de kosten laag. De exacte kosten hangen uiteraard af van diverse factoren, zoals de afmetingen van het bouwterrein. We stellen graag een vrijblijvende offerte op.

Waarom kiest u voor Kooi? 

Met de bouwplaatsbeveiliging van Kooi bent u verzekerd van een complete dienstverlening, inclusief alarmopvolging. U ontvangt 24/7 camerabewaking via een innovatief camerasysteem met een bereik van 30.000m2. We bieden plug & play apparatuur dat snel en efficiënt op ieder terrein geïnstalleerd kan worden.

Waarom is een goede beveiliging belangrijk?

Diefstal en vandalisme kunnen u veel geld kosten. Daarnaast kan het bouwprojecten ernstig vertragen. Ook keren verzekeraars vaak niet uit wanneer u de beveiliging niet op orde heeft.

 

Welke apparatuur gebruikt Kooi?

De nadruk ligt op camerabewaking met geavanceerde en mobiele bouwbeveiliging camera’s. Dit noemen we ook wel UFO’s. Voor broeigevaar gebruiken we de RED, een geavanceerde broeidetectie camera.

 

Hoe maken de bewakingscamera’s contact met de alarmcentrale?

Onze systemen zijn uitgerust met een 4G internetverbinding, voor een snelle en stabiele verbinding.

 

Hoe flexibel zijn de beveiligingssystemen van Kooi?

Alle apparatuur is makkelijk verplaatsbaar. De stroomvoorziening is eventueel mogelijk met een Solar Power Unit of Powerbox van Kooi, wanneer de klant zelf geen voorziening heeft. 

 

Is Kooi overal beschikbaar?

Ons focusgebied is Europa. Het beveiligen van bouwplaatsen doen we in meer dan 20 Europese landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. 

Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon