Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom brandstofbeveiliging?

Brandstofbeveiliging is hard nodig, want criminelen hebben het vaak voorzien op kostbare brandstoffen.

Ze stelen bijvoorbeeld uit bouwmachines of bij een brandstofopslag. Kooi voorkomt brandstofdiefstal met geavanceerde camera’s, zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen. Interesse? Neem contact met ons op voor het beveiligen van brandstof.

beveilig uw kostbare brandstof
Brandstof beveiligen met UFO

Uw brandstof beveiligen met UFO’s

Als het gaat om brandstofbeveiliging, kiezen wij voor de inzet van UFO’s. Deze afkorting staat voor Unit For Observation. Het zijn camera units die dag en nacht een scherp beeld leveren, zodat we onregelmatigheden direct kunnen detecteren.

De camera’s worden vooral ingezet voor het beveiligen van brandstof op afgelegen terreinen en bouwplaatsen. Dieven hebben het doorgaans voorzien op bouwkranen, graafmachines, aggregaten en andere machines. Alleen al de aanwezigheid van camerabeveiliging weerhoudt de meeste dieven van pogingen om te stelen. Dit zijn de belangrijkste voordelen van onze werkwijze:

  • Efficiënte beveiliging met geavanceerde camera’s
  • 24/7 bewaking door het Kooi Alarm Center
  • Plaatsing op elke locatie mogelijk
  • Gratis veiligheidscheck, persoonlijk contact

Het Kooi Alarm Center kijkt 24/7 mee

Onze camera’s zijn via 4G verbonden met het Kooi Alarm Center. Specialisten houden hier 24 uur per dag een oogje in het zeil. De camera’s zijn uitgerust met infraroodtechniek, waardoor het zicht ook ‘s nachts uitstekend is.

Als de inzet van beveiligers of politie noodzakelijk is, nemen wij de kosten van de inzet voor onze rekening. Gelukkig is dit zelden nodig. Elke UFO beschikt over een luidspreker en sirene, waarmee we criminelen bijna altijd kunnen verjagen. Het is dus een efficiënte manier van brandstofbeveiliging, die de inzet van mankracht fors beperkt.

247 beveiliging met Kooi Alarm Centrale
Wij beveiligen brandstof op elk terrein

Beveiliging van uw brandstof op elk terrein

Eigenlijk is elke locatie wel geschikt voor brandstofbeveiliging. Onze UFO’s zijn namelijk draadloos verbonden met de alarmcentrale. En is er geen stroomvoorziening beschikbaar? Wij kunnen een powerbox of Solar Power Unit aansluiten, zodat het camerasysteem altijd blijft werken.

De camera’s zijn flexibel. Gelukkig maar, want bouwterreinen veranderen regelmatig. Indien nodig geven we de UFO’s snel een nieuwe plek. Natuurlijk kunnen we u niet alleen helpen met het voorkomen van brandstofdiefstal. We helpen u ook met bijvoorbeeld bouwplaatsbeveiliging, terreinbeveiliging en windmolenpark beveiliging.

Kies nu voor brandstofbeveiliging van Kooi

Met Kooi kiest u voor een ervaren beveiligingsbedrijf, dat tegenwoordig actief is in een groot aantal Europese landen.

Onze innovatieve camera’s verhuren we bijvoorbeeld in Duitsland, Spanje, Frankrijk en Scandinavische landen. We voeren graag een gratis veiligheidscheck voor u uit, zodat u weet wat we voor u kunnen betekenen. Deskundige service en persoonlijk contact staan bij ons voorop. Schroom dan ook niet om direct contact op te nemen, dan helpen wij u met uw brandstofbeveiliging!

Ervaren beveiligingsbedrijf met Europese dekking
Sales Manager Almar Kooi
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Almar helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon