Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom broeidetectie

Broeidetectie en branddetectie is met name in de afvalverwerking erg belangrijk. Met geavanceerde thermografische camera’s kunnen wij voortdurend de temperatuur controleren, zodat we op tijd kunnen ingrijpen bij brandgevaar.

Onze eigen alarmcentrale zorgt daarbij voor de noodzakelijke opvolging. Neem contact met ons op wanneer u broeidetectie nodig heeft voor uw locatie.

Waarom broeidetectie
Thermografische camers met broeidetectie

Thermografische camera's detecteren broei direct

Broeidetectie is van groot belang om brand te voorkomen. Met name afvalverwerkingsbedrijven worden met broei geconfronteerd. Maar wat is nou een efficiënte manier om brandgevaar te minimaliseren?

Wij gebruiken hoogwaardige thermografische camera’s. Deze hitte camera’s noemt men ook wel thermische camera’s of warmtebeeldcamera’s. Ons systeem noemen we RED, wat staat voor Rising Early Detection.

Eén of meerdere draaibare thermische camera’s werken op basis van trendanalyse. Is er een abnormale temperatuurstijging zichtbaar? Dan gaat er direct een alarmmelding naar onze eigen alarmcentrale. Elke camera heeft een 360 graden bereik van 360 M². Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie over broeidetectie of vraag een offerte aan.

RED gekoppeld aan de alarmcentrale

De RED, onze thermische camera, is via 4G verbonden met onze eigen alarmcentrale, het Kooi Alarm Center. Hier zijn 24 uur per dag medewerkers beschikbaar, die zorgen voor de noodzakelijke opvolging bij brandgevaar. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de brandweer inschakelen.

De nauwkeurige apparatuur voorkomt dat we onnodig hulp inschakelen. Een geavanceerd controlesysteem zorgt ervoor dat de verbinding met de alarmcentrale altijd stabiel blijft. Uw broeidetectie blijft zo 24/7 online. Een extra pluspunt van het systeem is dat u zelf als ondernemer ook mee kunt kijken. U ontvangt hiervoor persoonlijke inlogcodes, zodat u altijd live kunt zien wat de stand van zaken is.

24-uurs beveiliging tegen broei
Maatwerk oplossing broeidetectie

Detectie van broei op maat

Onze oplossingen voor broeidetectie leveren we zoveel mogelijk op maat. Samen met u stellen we een protocol op en verzorgen we vervolgens alles van a tot z. We kunnen bijvoorbeeld afspreken dat we het alarm vanaf een bepaalde temperatuur activeren.

De RED is een totaaloplossing die in verschillende configuraties te plaatsen is, bijvoorbeeld in een vaste of mobiele opstelling. We zorgen ook voor de energievoorziening en draadloos internet, als dit gewenst is. De RED is een thermografische camera met een robuuste behuizing. Tevens beschikt de RED over een milieuvriendelijke hybride energiesysteem.

De RED hitte camera De voordelen op een rijtje

Broei is een niet te onderschatten probleem, de RED is een hitte camera die preventief brandschade voorkomt.

Dit zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor broeidetectie met de RED van Kooi.

  • Hoogwaardige thermologische camera’s
  • Beschikbaar in vaste of mobiele opstelling
  • Detectie per zone mogelijk
  • Draadloos verbonden met het Kooi Alarm Center
  • 24/7 zelf meekijken als ondernemer

voordelen van RED hitte camera
Maak uw onderneming veilig voor broei

Offerte nodig? Vrijblijvende offertes voor broeidetectie

Benieuwd naar hoe we u kunnen helpen om uw onderneming brandveiliger te maken? Onze thermische camera’s zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt gaan slapen. Dreigt er brand, dan komt het Kooi Alarm Center in actie.

We doen graag een gratis veiligheidscheck voor u en geven u deskundig advies. Persoonlijk contact staat bij ons altijd voorop. Niet alleen wanneer u nog geen klant van ons bent, maar ook wanneer u profiteert van onze kostenefficiënte dienstverlening voor broeidetectie. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen. Neem contact met ons op, dan helpen wij u met broeidetectie

Richard Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Richard helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag snel een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon