Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom Keetbeveiliging?

Kooi brengt uw keetbeveiliging op orde. Zo voorkomen we diefstal, vernielingen en andere ongemakken veroorzaakt door ongewenste gasten.

We gebruiken hiervoor geavanceerde camera’s, die dag en nacht waken over uw bouwkeet. Benieuwd naar hoe we uw bedrijf kunnen helpen? Neem gerust contact op, we geven u dan kosteloos advies.

Waarom keetbeveiliging
Beveiliging voor een bouwkeet door Kooi

Directe verbinding met het Kooi Alarm Center

Als het gaat om keetbeveiliging, is het verstandig om zogenaamde UFO’s in te zetten. Zo’n Unit For Observation is een mobiele bewakingscamera. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde camera’s, die onregelmatigheden perfect detecteren. Het Kooi Alarm Center kan van afstand meekijken, want elke camera-unit heeft een stabiele 4G verbinding.

Als dat nodig is, activeren we de sirene of ingebouwde luidspreker. Weigeren kwaadwillenden het terrein direct te verlaten? Dan zorgen wij voor opvolging, waarvoor u overigens niet extra hoeft te betalen. Dit zijn de belangrijkste voordelen als u uw keet door ons laat beveiligen:

  • Persoonlijk contact en deskundige service
  • Bewaking met geavanceerde camera’s
  • Kooi Alarm Center
  • Kostenefficiënte werkwijze
  • Innovatief

Maximaal rendement met de beste camera’s

Onze UFO’s leveren dag en nacht scherp beeld, waardoor het mogelijk is om situaties nauwkeurig te beoordelen. Daarnaast zijn de sirene en luidspreker uitermate geschikt om de meeste indringers af te schrikken. Deze vorm van keetbeveiliging is ook nog eens bijzonder flexibel. Gelukkig maar, want bouwketen komen en gaan voortdurend.

Elke UFO is makkelijk te verplaatsen. Stroomvoorziening is mogelijk met een Solar Power Unit of Powerbox, wanneer er op de locatie geen stroomkabel beschikbaar is. Voor de verbinding met de alarmcentrale is geen kabel nodig, aangezien we hiervoor met draadloze 4G verbindingen werken. Neem contact met ons op, dan kunnen we vrijblijvend een veiligheidscheck uitvoeren.

Beste camera's voor bouwkeet beveiliging
Vrijblijvend advies voor beveiliging van uw keet

Vrijblijvend advies voor uw keetbeveiliging

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom het verstandig is om een keet te beveiligen. Er liggen vaak veel waardevolle spullen, zoals gereedschap, computers, kleding en meubels. Het is dus verstandig om keetbeveiliging standaard mee te nemen bij elk bouwproject, zodat de bezittingen van uw bedrijf dag en nacht bewaakt worden.

Door te kiezen voor Kooi, hoeft u niet te betalen voor dure beveiligers die surveilleren. Wij regelen uw beveiliging op een kostenefficiënte manier. De camera’s met sirenes voorkomen incidenten grotendeels, terwijl de opvolging voor onze rekening nemen als dit toch noodzakelijk is. Meer weten? Bel of mail direct, dan adviseren wij u vrijblijvend over keetbeveiliging.

Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon