Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom leegstand beveiliging?

Kooi verzorgt uw leegstand beveiliging.

We voorkomen diefstal, vandalisme, brandstichting en illegale bewoning met geavanceerde middelen. Dankzij onze kostenefficiënte werkwijze kiezen steeds meer ondernemers voor Kooi, wanneer het gaat om beveiliging van leegstand.

Waarom leegstand beveiligen
betaalbaar leegstand beveiligen

Leegstand beveiligen efficiënt en betaalbaar

Leegstand beveiliging kan behoorlijk duur worden, wanneer de bewaking niet op een efficiënte manier plaatsvindt.

Vooral de inzet van surveillanten zorgt voor snel oplopende kosten. Wij realiseren beveiliging van leegstand met slimme detectie en camera apparatuur. We zetten de belangrijkste voordelen van Kooi voor u op een rij:

  • 24/7 efficiënte leegstand beveiliging
  • Gebruik van geavanceerde detectiecamera’s
  • Opvolging via eigen Kooi Alarm Center
  • Deskundige dienstverlening, persoonlijk contact

Bezit u op dit moment leegstaande panden? In een adviesgesprek vertellen we graag wat we voor u kunnen betekenen. Deskundige service en persoonlijk contact staan bij ons voorop. Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan!

Pandbeveiliging met geavanceerde camera’s

Dag en nacht het overzicht bewaren kan gewoon van afstand. Daar zijn wel geavanceerde bewakingscamera’s voor nodig.

Onze UFO’s (Unit For Observation) kunnen gebieden tot wel 30.000 m² tegelijk observeren. De 360° camera’s hebben een hoge resolutie en zijn uitgerust met infrarood techniek. Daardoor hebben we perfect zicht na zonsondergang, zonder dat we lichtoverlast veroorzaken. De camera’s zijn uitgerust met een sirene en luidspreker, die we kunnen inzetten wanneer we indringers detecteren.

Is er geen stroomvoorziening en internetverbinding in de buurt? Geen probleem. Een 4G zender zorgt voor de verbinding met de alarmcentrale. Als er geen stroomvoorziening is, kunnen wij die verzorgen met een Powerbox of Solar Power Unit.

pandbeveiliging met geavanceerde camera
247 toezicht met leegstand beveiliging

24/7 toezicht op leegstand via het Kooi Alarm Center

U heeft ongetwijfeld geen zin om wakker te liggen van bedreigingen voor uw leegstaande panden.

Camera’s kunnen gelukkig een oogje in het zeil houden, maar dat is natuurlijk niet genoeg. Correcte opvolging bij calamiteiten is uiteraard ook onmisbaar bij leegstand beveiliging.

Alle camera’s zijn via een draadloze 4G verbinding met ons eigen Kooi Alarm Center verbonden. Wanneer de detectie onregelmatigheden constateert, komen onze ervaren specialisten in actie. Van afstand kunnen zij goed beoordelen wat er aan de hand is. Daardoor hoeven we niet onnodig beveiliging of politie in te schakelen. Als dit wel nodig is, hoeft u hier niet extra voor te betalen. Opvolging is bij de kosten inbegrepen!

Beveilig uw vastgoed ook voor de verzekering

Waarschijnlijk bent u goed verzekerd, maar schade aan uw leegstaande vastgoed wordt niet altijd vergoed.

Verzekeraars eisen namelijk vaak dat u uw beveiliging op orde heeft, voordat zij overgaan tot het uitkeren van declaraties. Wij verzorgen niet alleen de beveiliging, maar zorgen ook voor een zorgvuldige administratie van eventuele incidenten. Kooi adviseert u graag op het gebied van leegstand beveiliging, ook wanneer het gaat om de eisen van uw verzekering.

Leegstand vastgoed beveiligen verzekering
Leegstand vastgoed en pand beveiligen

Leegstand beveiligen? Kooi staat voor u klaar

Vastgoed- en pandbeveiliging is in vertrouwde handen bij Kooi.

Wij voeren de beveiliging van leegstand uit met geavanceerde maar tegelijk kostenbesparende middelen. Heeft u ook leegstand in beheer, en wilt u problemen door diefstal en vandalisme voorkomen? Wacht dan niet langer en neem nu contact op met Kooi, dan helpen wij u met uw leegstand beveiliging!

Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging

 

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon