Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom parkeerplaatsbeveiliging?

Heeft u uw parkeerplaatsbeveiliging op orde? Criminelen hebben het regelmatig voorzien op geparkeerde voertuigen, waar ze met groot gemak waardevolle spullen kunnen stelen. Tenminste, als de beveiliging van het parkeerterrein niet goed genoeg is.

Kooi zorgt beveiliging van uw parkeerplaats met geavanceerde camera’s. Neem direct contact op, wij kunnen u helpen met een gratis veiligheidscheck.

Waarom parkeerplaatsbeveiliging
camera's voor geavanceerde parkeerplaatsbeveiliging

Uw parkeerplaats beveiligen met geavanceerde camera’s

Diefstal uit voertuigen of zelfs diefstal van voertuigen; als beheerder van een parkeerterrein zit u er niet op te wachten. Ook vandalisme komt te veel voor, wanneer de parkeerplaatsbeveiliging niet goed functioneert.

Om dag en nacht goed zicht te hebben op een parkeerterrein, kunnen wij één of meerdere UFO’s plaatsen. Unit For Observation is een mobiele camera unit die kraakheldere beelden maakt. Voor nachtbeelden is hiervoor infraroodtechniek ingebouwd. Dit zijn de belangrijkste redenen om parkeerbeveiliging door Kooi uit te laten voeren:

  • 24/7 camerabewaking
  • Sirene en luidspreker voor ingrijpen bij incidenten
  • Opvolging door het Kooi Alarm Center
  • Geen extra kosten voor inzet beveiliging of politie
  • Goedkoper dan inzet van fysieke surveillanten
  • Persoonlijk contact, deskundig advies

Het Kooi Alarm Center houdt 24/7 toezicht

Het Kooi Alarm Center is een alarmcentrale die 24 uur per dag wordt bemand door deskundige medewerkers. Wanneer de camera’s onregelmatigheden detecteren, kunnen de medewerkers van afstand ingrijpen.

Elke camera heeft een ingebouwde sirene en luidspreker. Die helpt in 99% van de gevallen bij het afschrikken van kwaadwillenden. Is er toch inzet van politie of beveiliging nodig? Dan nemen wij dat gewoon voor onze rekening. We weten de inzet van beveiligingspersoneel zoveel als mogelijk terug te dringen, doordat de camera’s grotendeels het werk doen. Daardoor blijven de kosten voor uw parkeerplaatsbeveiliging laag.

24-uurs camerabewaking voor parkeerplaatsen
Draadloze internetverbinding vanaf de parkeerplaats

Draadloze verbinding vanaf uw parkeerterrein

Elke mobiele bewakingscamera is uitgerust met een 4G internetverbinding. De geavanceerde systemen zorgen ervoor dat de verbinding altijd in stand blijft. Het liefst gebruiken we een beschikbare stroomaansluiting, maar we kunnen de stroomvoorziening ook verzorgen.

Bij een UFO kunnen we een Solar Power Box of powerbox meeleveren. Onze dienstverlening voor het parkeerplaatsbeveiliging is beschikbaar in een groot deel van Europa. Uiteraard in Nederland, maar ook in onder meer Frankrijk, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen.

Direct aan de slag met parkeerplaatsbeveiliging

Vandalen en dieven hebben het helaas te vaak gemunt op geparkeerde voertuigen. Niet alleen personenauto’s, maar vooral ook vrachtwagens. Het is dus belangrijk om de beveiliging van een parkeerterrein serieus te nemen.

Kooi helpt u met de inzet van slimme en geavanceerde camera’s, die dag en nacht over uw parkeerplaats waken. Wij geven u graag deskundig advies en een veiligheidscheck is gratis. Daarbij kunt u altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Wacht niet langer en neem nu contact op, dan gaan we aan de slag met uw parkeerplaatsbeveiliging.

Direct inzetbare parkeerterreinbeveiliging
Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon