Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom rijplatenbeveiliging?

Er is steeds meer vraag naar rijplatenbeveiliging. Diefstal van rijplaten komt namelijk steeds vaker voor.

Het kostbare staal is aantrekkelijk voor criminelen, omdat het goed verkocht kan worden aan schroothandelaren. Wij beveiligen uw rijplaten met flexibele camera’s. Direct van start gaan? Neem contact op voor deskundig advies. 

Waarom rijplatenbeveiliging
Beveiliging voor rijplaten

Rijplatenbeveiliging met camera units

Een efficiënte manier om rijplaten te beveiligen is de inzet van beveiligingscamera’s. Wij gebruiken hiervoor onze UFO’s: Unit For Observation. Dit zijn mobiele cameramasten die dag en nacht kraakhelder beeld leveren.

Een UFO is inzetbaar op bijna elke denkbare plek. Dat komt goed uit, want rijplatenbeveiliging is vaak nodig op afgelegen plekken. Want juist die afgelegen plekken zijn aantrekkelijk voor criminelen, omdat ze daar in alle rust vrachtwagens vol platen kunnen stelen. Zo ziet onze werkwijze er in het kort uit:

  • Flexibel inzetbare camera’s
  • Scherp zicht, dag en nacht
  • Sirenes op de camera’s schrikken dieven af
  • Geen kosten voor eventuele opvolging
  • Gratis veiligheidscheck

24/7 observatie vanuit het Kooi Alarm Center

Rijplaten ziet u vooral terug bij bouwprojecten, zoals bij de aanleg van nieuwe wegen. Ze zijn hard nodig om al dan niet zware voertuigen door de modder te laten rijden. Als u rijplatenbeveiliging laat uitvoeren door Kooi, houden wij uw bezittingen 24/7 in de gaten.

Zodra de camera’s onregelmatigheden constateren, kunnen we meekijken vanuit ons eigen Kooi Alarm Center. Het haarscherpe beeld maakt het makkelijk voor onze specialisten om situaties in te schatten. Daardoor hoeven we niet onnodig beveiliging of politie in te schakelen. Moet dat wel, dan nemen wij de kosten voor onze rekening. Meestal volstaat het gebruik van de luidsprekers en sirene op onze UFO’s.

Rijplaten beveiligen met Kooi alarm center
Rijplatenbeveiliging met eigen stroomvoorziening

Beveiligen van rijplaten netwerk en stroomvoorziening

Elke beveiligingscamera maakt via 4G verbinding met de camera. Het systeem kan goed omgaan met slechte verbindingen, zodat meekijken altijd mogelijk blijft.

Wat betreft de stroomvoorziening zijn er meerdere opties. Natuurlijk is het handig als er gewoon een stroomkabel beschikbaar is. Zo niet, dan kunnen we een powerbox of Solar Power Unit inzetten. Zo zorgen we ervoor dat de UFO ook buiten bewoonde gebieden bruikbaar is.

Rijplatenbeveiliging nu op orde maken

Rijplaten beveiligen is een slimme keuze. De platen zijn gewoon kostbaar en horen niet in de handen van criminelen te belanden. Wij voorkomen de inzet van dure beveiligers zoveel mogelijk, door het gebruik van geavanceerde camera’s.

Niet voor niets kiezen steeds meer aannemers in de (wegen)bouw voor onze dienstverlening. We voeren graag een kosteloze veiligheidscheck voor u uit, waarna we advies uitbrengen voor het beveiligen van uw rijplaten. Persoonlijk contact en deskundige service staan bij ons altijd voorop. En dat terwijl u kiest voor een kostenefficiënte vorm van rijplatenbeveiliging. Neem nu contact op!

Vrijblijvende offerte rijplaten beveiliging
Sales Manager Almar Kooi
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Almar helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon