Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Wat zijn de mogelijkheden voor terreinbeveiliging

Met de juiste terreinbeveiliging voorkomt u vandalisme, diefstal en brandgevaar. Veel grote terreinen liggen afgelegen, waardoor er weinig zicht is op eventuele criminaliteit. Maak gebruik van onze hoogwaardige beveiligingsmiddelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als het terrein onbemand is.  

Bij Kooi gebruiken we innovatieve cameratechnieken voor beveiliging. Bedrijventerreinen worden continu in de gaten gehouden door het Kooi Alarm Center, om directe alarmopvolging mogelijk te maken. Wij begrijpen dat iedere locatie op maat gemaakt plan vereist. Tijdens een vrijblijvende veiligheidscheck stellen onze specialisten vast wat er nodig is om uw locatie te beschermen tegen ongewenste situaties met behulp van terreinbewaking. 

 

Mogelijkheden voor terreinbeveiliging
Kostenefficiente beveiliging voor bedrijventerreinen

Kostenefficiënte beveiliging voor bedrijventerreinen

Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Dit kunt u voorkomen door te investeren in een goede beveiliging voor bedrijventerreinen. Bij Kooi maken we gebruik van innovatieve apparatuur.

Hierdoor beperken we de kosten voor beveiligingspersoneel. Daarnaast zijn onze producten voordelig geprijsd. Dit betekent overigens niet dat u inlevert aan kwaliteit. U kunt door ons een gratis veiligheidscheck laten uitvoeren. Na deze controle weten wij hoe we de veiligheid van uw terrein kunnen waarborgen. Profiteer van ons deskundige advies en verzeker uzelf van een betrouwbare terreinbewaking.

Terreinbewaking via infrarood detectie

De terreinbewaking met infrarood detectie maakt het mogelijk om ook in het donker situaties goed te beoordelen. Er is geen kunstlicht meer nodig om het terrein zichtbaar te houden, wat scheelt voor de lichtvervuiling in de omgeving.

De camera unit (UFO) heeft een bereik van 30.000 m2. Onze medewerkers van de alarmcentrale krijgen hierdoor de mogelijkheid om een groot gebied met één camera in de gaten te houden. De situatie op uw terrein wordt op afstand ingeschat, waardoor menselijke beveiliging verleden tijd is. De infraroodcamera’s zijn voorzien van een sirene en luidspreker die op afstand aangestuurd kunnen worden. Dit zorgt er meestal voor dat de criminelen schrikken en het terrein verlaten. Als er een situatie ontstaat waar wel opvolging nodig is, dan regelt Kooi dit. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Infrarood detectie voor terreinbewaking
24-7 verbinding met de Kooi Alarm Centrale

De Kooi Alarm Centrale voor een complete dienstverlening

Wij installeren niet alleen het beveiligingssysteem voor uw bedrijventerrein, maar we zorgen er ook voor dat de camerabeelden gecontroleerd worden ons eigen PAC gecertificeerde Kooi alarm Center.

Het beveiligingssysteem is uitgerust met een bewegingssensor, die een melding verstuurt naar de deskundige centralisten. Zij zijn opgeleid op iedere situatie adequaat te beoordelen, zodat zij indien gewenst actie kunnen ondernemen. Op afstand kunnen het alarm en de luidspreker van de terreinbeveiliging geactiveerd worden, wat meestal voldoende is om criminelen af te schrikken. De hulpdiensten worden alleen ingeschakeld, wanneer dit nodig is. Er zijn geen extra kosten verbonden aan directe opvolging. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Beveilig uw terrein tegen brandgevaar

Terreinbeveiliging is niet alleen een oplossing voor vandalisme of diefstal. Ook brand kan voorkomen worden door gebruik te maken van onze apparatuur. Ons RED (Rising Early Detection) systeem detecteert verdachte schommelingen in de temperatuur.

Dit systeem wordt ingezet als broeidetectie voor locaties met brandbare stoffen. Wanneer de ingestelde waarde overschreden wordt, zal een melding afgegeven worden aan de Kooi Alarm Centrale. De meldcentrale is via draadloos internet verbonden met onze meldcentrale, waardoor onze specialisten vroegtijdig kunnen ingrijpen. Deze beveiligingstechniek is vooral aantrekkelijk voor locaties die gebruikt worden voor afvalverwerking. Brandpreventie kan veel kosten besparen. U kunt via persoonlijke inloggegevens live meekijken met de bewakingsbeelden. Benieuwd naar de kosten? Laat een offerte opstellen. 

terrein beveiligen tegen brandgevaar
Alternatieve stroomvoorzieningen voor mobiele apparaten

Flexibele terreinbeveiliging met mobiele apparatuur

Terreinen zijn onderhevig aan verandering. Daarom zijn onze infraroodcamera’s ontworpen om gemakkelijk te verplaatsen. Onze apparatuur voor terrein beveiliging maakt gebruik van een draadloze 4G internetverbinding, waardoor de aansluiting probleemloos zou moeten zijn.

Daarbij zijn de camera’s niet afhankelijk van een vast energiepunt. Heeft u geen toegang tot het lichtnet? Wij bieden alternatieve stroomvoorzieningen het beveiligingssysteem van stroom te voorzien.  De Powerbox is een betrouwbare en krachtige aggregaat die voldoende energie genereert. De Solar Power Unit is onze duurzame oplossing voor stroom. Hierbij bent u wel afhankelijk van goede weersomstandigheden. Daarom bieden wij tevens de Hybrid Power Box. Dit apparaat is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens betrouwbaar door de combinatie aan technologie. Onze terreinbewaking kan zodoende op ieder terrein geïnstalleerd worden door de hoge mate aan flexibiliteit. Laat een vrijblijvende veiligheidscheck uitvoeren.

Eisen aan beveiliging voor de verzekering van uw terrein

De kosten van vandalisme, diefstal of brand kunnen ondanks een verzekering hoog oplopen. De meeste verzekeringsmaatschappijen hebben eisen gesteld aan de beveiliging van bedrijfsterreinen. Dit betekent dat u over het algemeen pas recht op een schadevergoeding wanneer u aan al deze voorwaarden heeft voldaan.

Onze specialisten zijn op de hoogte van de eisen van verzekeringsmaatschappijen. Bovendien wordt de beveiligingstechnologie van Kooi geaccepteerd door de meeste verzekeringen. Bij een schadeclaim is het belangrijk dat u een incident kunt aantonen. Daarom voorzien wij u van de camerabeelden van het moment dat een indringer het terrein betreedt. Bijkomend ontvangt u bij iedere melding een uitgebreide rapportage, die u kunt bijvoegen als bewijslast. Onze specialisten staan altijd klaar om u te assisteren met de afhandeling van de verzekeringskwestie. Wilt u weten of uw terreinbeveiliging voldoet aan de eisen van de verzekering? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

beveiligingseisen voor de verzekering van terreinen
slimme en efficiente beveiliging voor bedrijventerreinen

Kies voor de innovatieve terreinbeveiliging van Kooi

U bent verzekerd van een complete service als u besluit uw terrein te bewaken met apparatuur van Kooi. Wij zorgen voor de plaatsing en de configuratie van uw beveiligingssysteem. We hebben veel ervaring op het gebied van veiligheid.

Inmiddels hebben we een slimme en efficiënte manier van werken ontwikkeld, waardoor onze beveiligingsoplossingen betaalbaar blijven. Eventuele meldingen worden gelijk verwerkt door het Kooi Alarm Center, zodat u als ondernemer geen zorgen ervaart van uw onbemande eigendommen. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van terreinbeveiliging.

Veelgestelde vragen

 

Wat is het risico van een verlaten terrein?

Een verlaten bedrijventerrein is een aantrekkelijk doelwit voor criminelen. Indringers kunnen veel schade aanbrengen, zowel direct als indirect. Denk vernieling, maar ook diefstal van eigendommen, zoals computers. Dit kan er niet alleen voor zorgen dat u belangrijke documenten kwijtraakt, maar u loopt ook het risico dat u de werkzaamheden niet kunt uitvoeren.

Wat kost terreinbewaking?

De kosten van onze terreinbeveiliging zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmeting van uw bedrijventerrein. De methode van Kooi is zowel efficiënter als effectiever dan menselijke beveiligers. Het is ons doel om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom voeren wij vrijblijvend een veiligheidscheck uit om de risico’s van uw terrein in kaart te brengen.

Wat gebeurt er tijdens een incident?

Wanneer een incident plaatsvindt, ontvangt de alarmcentrale een melding. De ervaren centralisten weten als geen ander hoe ze de situatie moeten inschatten, zodat ze op een passende manier kunnen reageren. Zij nemen contact met u op, zodra de situatie onder controle is. U ontvangt altijd en verslag van de handelingen.

Zorgt het systeem voor overlast voor de omgeving?

De camera’s maken gebruik van infrarood detectie. Hierdoor kan uw terrein zelfs bewaakt worden in het donker, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over lichtoverlast. Het alarm of de luidspreker kan wel door uw omgeving waargenomen worden.

Wordt het systeem regelmatig onderhouden?

Kooi is verantwoordelijk voor de onderhoud van het beveiligingssystem op uw bedrijventerrein. Het is belangrijk dat alles goed functioneert en daarom controleren wij continu de werking van de apparatuur. Wij ontvangen een melding wanneer er problemen zijn met de verbinding, camera’s of de harde schijft. Eventuele problemen worden direct opgelost.

Kan ik de beveiligingsbeelden zelf bekijken?

Het is niet mogelijk om live mee te kijken met de beelden van de UFO. U wordt via de alarmcentrale op de hoogte gehouden, wanneer een verdachte gebeurtenis zich voordoet. Bij de Rising Early Detection (RED) is het wel mogelijk om de temperatuurcurve bij te houden in uw persoonlijke portaal.

Is de beveiliging geschikt voor elk terrein?

Onze systemen kunnen op vrijwel elk terrein geïnstalleerd worden door de flexibele stroomvoorziening. U kunt gebruikmaken van de power box, solar power unit of de hybrid power box. Bovendien is de verbinding met de alarmcentrale via een draadloos 4G netwerk.  Door de plug & play techniek kunt u direct gebruikmaken van uw terreinbeveiliging.

Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon