Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Waarom terreinbeveiliging?

Terreinbeveiliging nodig? Kooi gebruikt geavanceerde cameratechnieken om elk denkbaar bedrijventerrein te bewaken.

We beschermen u tegen ongewenste gasten, zodat bijvoorbeeld diefstal en vandalisme verleden tijd zijn. Om lichtvervuiling te voorkomen, gebruiken we hoogwaardige infrarood bewakingscamera’s om een oogje in het zeil te houden.

 

Waarom terreinbeveiliging
kosten efficiënt terrein beveiligen

Elk terrein beveiligen kostenefficiënte methode

Er is veel vraag naar terreinbeveiliging, omdat criminaliteit voor veel schade kan zorgen. We hebben het dan met name over diefstal, maar ook vandalisme en brandgevaar liggen op de loer.

Om terreinbewaking zo efficiënt mogelijk te maken, zetten we geavanceerde middelen in. Hierdoor wordt de inzet van beveiligingspersoneel en politie beperkt. Dit zorgt direct al voor een forse kostenbesparing, waardoor terreinbewaking betaalbaar blijft. Wilt u weten hoe we uw terrein kunnen beveiligen? Laat ons een gratis veiligheidscheck doen en profiteer van ons deskundige advies.

Infraroodcamera's beveiligen uw bedrijventerrein

Voor terreinbeveiliging infrarooddetectie gebruiken is een logische keuze. Niet alleen kunnen we zo ook in het donker snel situaties beoordelen, ook ontstaat er geen lichtvervuiling in de omgeving.

Onze camera’s, met een bereik van 30.000 m2, zijn uitgerust met een sirene en luidspreker die we van afstand kunnen aansturen. Dat aansturen gebeurt vanuit ons eigen Kooi Alarm Center. Hier zitten ervaren specialisten. Dankzij de hoogwaardige camerasystemen kunnen ze situaties perfect van afstand beoordelen, waardoor ze nooit onnodig beveiliging of politie hoeven in te schakelen. Indien noodzakelijk zorgen wij zelf voor de opvolging. Hiervoor hoeft u niet extra te betalen, want dit is standaard in onze tarieven meegenomen.

Bedrijventerrein beveiligen
Terrein beveiligen tegen brandgevaar

Uw terrein beveiligen tegen brandgevaar

Met name op terreinen waar afval wordt opgeslagen, kan broeigevaar optreden. Dit vraagt om een speciale vorm van terreinbeveiliging, die voorkomt dat er brand ontstaat. Ons RED (Rising Early Detection) systeem is in staat om broei te detecteren op uw terrein.

De RED is zowel in een vaste als mobiele opstelling beschikbaar. Net als bij onze bewakingscamera’s maakt het systeem via internet verbinding met de alarmcentrale, zodat we altijd snel kunnen ingrijpen bij brandgevaar. U kunt echter ook zelf live meekijken, want een persoonlijke portal voor u is inbegrepen.

Mobiele terreinbewaking draadloos verbonden

Een bouwterrein, parkeerplaats of bedrijventerrein beveiligen vraagt natuurlijk om een zekere mate van flexibiliteit. Onze infrarood camerasystemen zijn volledig mobiel.

Niet alleen maakt de apparatuur gebruik van een draadloze internetverbinding, ook is een stroomaansluiting niet noodzakelijk. Wij kunnen stroom leveren via een Powerbox of Solar Power Unit. Juist daardoor zijn onze oplossingen geschikt voor alle denkbare terreinen, terwijl verplaatsingen eenvoudig te realiseren zijn.

Mobiele terreinbewaking
Terrein beveiligen voor verzekering

Beveiliging van uw terrein eisen van uw verzekeraar

In eerste instantie kiest u voor terreinbeveiliging om uw eigendommen te beschermen. Vandalisme, diefstal en brand kunnen u veel geld kosten, ook wanneer u wel verzekerd bent.

De meeste verzekeraars stellen eisen aan de manier waarop uw terrein beveiligd is. Wanneer alles in orde is, heeft u recht op uw vergoedingen. Onze specialisten zijn op de hoogte van de voorwaarden en informeren u graag. Mocht er onverhoopt een incident op uw terrein plaatsvinden, dan zullen wij u voorzien van een uitgebreide rapportage. Die kan uiteraard ook van belang zijn voor de afhandeling met uw verzekering.

Terreinbeveiliging nodig? vrijblijvend adviesgesprek

Als ondernemer wilt u een ongestoorde nachtrust. Lig niet langer wakker en schakel Kooi in voor uw terreinbewaking. Onze camerasystemen voor het beveiligen van uw terrein nemen u veel zorgen uit handen.

Daarbij zorgt het Kooi Alarm Center voor een professionele afhandeling van incidenten. Te hoge kosten zijn verleden tijd dankzij onze slimme en efficiënte manier van werken. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? 

Vrijblijvend adviesgesprek terreinbeveiliging

Veelgestelde vragen over terreinbeveiliging


Wat zijn de kosten van terreinbeveiliging?

De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de afmetingen van het terrein. Onze efficiënte werkwijze is bedacht om uw kosten zo laag mogelijk te houden.

 

Is de beveiliging geschikt voor elk terrein?

Onze apparatuur kan functioneren zonder stroomvoorziening in de buurt. Hiervoor kunnen we een powerbox of solar power unit inzetten.  De verbinding met de centrale is draadloos. Daardoor is bijna elke denkbare locatie geschikt.

 

Kan terreinbewaking voor overlast in de omgeving zorgen?

Onze camera’s maken gebruik van infrarood, waardoor er geen lichtoverlast is. Een eventueel noodzakelijk alarm of gebruik van de luidspreker kan hoorbaar zijn in de omgeving.

 

Hoe flexibel is een terrein te beveiligen?

We werken met draadloze camera´s, die snel en eenvoudig te verplaatsen zijn. De apparatuur is geavanceerd en geschikt voor plug & play gebruik.

 

Moeten we extra betalen voor opvolging?

We schakelen alleen beveiligers of de politie in wanneer dit echt noodzakelijk is. Hiervoor hoeft u niet extra te betalen.

 

Hoe blijf ik op de hoogte van eventuele incidenten?

Uiteraard verzorgen wij gedetailleerde rapportages van incidenten. Gebruikt u ons RED systeem tegen broeigevaar? Dan kunt u zelf live meekijken.

Robertjan Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Robert Jan helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Vraag nu direct een offerte aan
voor tijdelijke beveiliging


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tijdelijke surveillance met hoogwaardige camerabewaking? We leveren graag maatwerk, want geen terrein, bedrijf of pand is hetzelfde. We zullen ons dus uitgebreid verdiepen in uw situatie, voor we voor u aan de slag kunnen gaan.

Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon