Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte

Bespaar kosten met zonnepark beveiliging tijdens de bouw

Tijdens de bouw van een zonnepark bevinden zich op het terrein dure zonnepanelen, omvormers en kabels, waardoor diefstal en vernieling voor enorme schades zorgen. Kooi gebruikt geavanceerde camera’s, die dag en nacht je zonneparken beveiligen. De detectiecamera’s zijn verbonden met het Kooi Alarm Center, waar ervaren centralisten 24/7 meekijken. Zij kunnen van afstand een sirene of luidspreker activeren. In 99% van de gevallen voorkomt dit diefstal of vandalisme van zonnepanelen of andere apparatuur. Mocht de inzet van beveiligers of politie toch nodig zijn, dan nemen wij de opvolgingskosten voor onze rekening. Directe alarmopvolging is namelijk inbegrepen in onze complete dienstverlening voor zonnepark beveiliging.

Voordelen van Kooi Camerabeveiliging voor zonneparken
Zonnepark beveiliging
  • Geen abonnementskosten
  • Opvolgingskosten zijn altijd inbegrepen in onze service
  • Tijdens ongewenste situaties wordt direct actie ondernomen met een ingesproken bericht en de sirene
  • Bewezen effectief om indringers af te schrikken en schade te voorkomen
  • Na werktijd of in de avond word je niet gestoord door inkomende alarmen
Zonnepark Beveiliging Met Kooi Camerabeveiliging

Uw zonnepanelen beveiligen met camerabeveiliging

Heb je al meegemaakt dat uw zonnepanelen gestolen zijn tijdens de bouw? We hopen het niet. Maar het is altijd verstandig om in de toekomst voorbereid te zijn op diefstal, vernielingen en andere situaties. Daarbij zou u ook kunnen denken aan acties van activisten. Onze bouwplaatsbeveiliging, tijdens de bouw van zonneparken helpt om van afstand gevaren te detecteren. Geen overbodige inzet van mankracht, wel dag en nacht toezicht op uw zonnepark. Naast een efficiënte werkwijze, kan je ook rekenen op uitstekende service. Daarbij hoort een uitgebreide rapportage van incidenten en altijd persoonlijk contact.

Het Kooi Alarm Center waakt over uw zonnepanelen

Transformatoren, bekabeling en andere apparatuur zijn populair bij inbrekers. Ook vernielingen op zonneparken komen voor. Onze camera’s kunnen uw zonneparken goed in beeld brengen, maar wat als er daadwerkelijk ongewenste bezoekers op het terrein verschijnen?

De detectiecamera’s staan altijd in verbinding met het Kooi Alarm Center, waar onze Centralisten 24/7 meekijken met uw zonnepark. Zij kunnen van afstand een sirene of luidspreker activeren. In 99% van de gevallen voorkomt dit diefstal of vandalisme. Mocht de inzet van beveiligers of politie toch nodig zijn, dan nemen wij de opvolgingskosten voor onze rekening. We kunnen je overigens ook helpen met het beveiligen van zonneparken buiten Nederland. Zo bewaken wij zonneparken in onder meer Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Scandinavië.

Heb je een vraag over zonnepanelen beveiliging? Laat ons contact met je opnemen, wij helpen je graag verder. 

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonnepark beveiligen
Zonnepark beveiligen

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman