Bel voor advies 088 247 5600
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Unit For Observation

Innovatieve camerabewaking met directe opvolging

Met de UFO (Unit For Observation) biedt Kooi een tijdelijk en innovatief mobiel camerabewakingssysteem. Dankzij de UFO is toezicht en inbraakpreventie eenvoudiger en betrouwbaarder dan ooit. Elke UFO beschikt over een geïntegreerd camera – en detectiesysteem dat is aangesloten op het Kooi Alarm Center. Onze eigen alarmcentrale observeert en signaleert 24/7 verdachte bewegingen op uw locatie en kan zo nodig direct de juiste actie(s) ondernemen.


Directe koppeling Kooi Alarm Center

De draadloze UFO is gekoppeld aan onze 24/7 bemande en gecertificeerde Particuliere Alarmcentrale (PAC). Elke verdachte beweging wordt opgemerkt en zal een melding in de alarmcentrale genereren. Hierop ondernemen we direct actie door een sirene of luidspreker in te schakelen, en waar nodig kosteloos beveiliging of politie in te zetten. Uiteraard verzorgen we een uitgebreide en heldere rapportage van de monitoring en analyse.

Een veilige en ongestoorde nachtrust

Dankzij onze jarenlange kennis, getrainde mensen en innovatieve technologie kunt u vertrouwen op onze effectieve opvolging. Bij KOOI zetten we niet onnodig in op tijdrovende en fysieke mankracht. Om direct diefstal en schade te voorkomen, laat onze alarmcentrale een luide sirene of spraakbericht afgaan die ongewenste personen kenbaar maakt uw terrein te verlaten. Indien nodig zetten wij beveiliging of politie in. Zo kunt u rustig slapen en focussen op uw werk.

Oplossing op maat

Per locatie en project kijken we welke UFO de beste oplossing vormt. Gaat het bijvoorbeeld om een groot project? Dan bieden we meerdere systemen die elkaar aanvullen. We brengen uw specifieke behoefte in beeld en bieden zo altijd een oplossing op maat.

Verschillende varianten

Elke UFO is in de basis uitgerust met een uitstekende camera, een groot accupakket en geavanceerde technologie. We bieden een ruime collectie van verschillende producten.

Dit maakt de UFO uniek:

  • Kosten besparend door een vast weektarief
  • Opvolgingskosten voor politie en beveiliging altijd inclusief
  • Eenvoudig inzetbaar en verplaatsbaar
  • Directe actie door sirene / luidspreker via het Kooi Alarm Center
  • Uitgebreide rapportages van incidenten
  • Geen lichtvervuiling met infrarood detectie

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Plug & Play
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Niels Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid
Niels helpt u graag met de beste oplossing voor uw locatie. Neem contact op. We helpen snel.
Wij werken met trots voor deze bedrijven