Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Bouwplaatsbeveiliging in regio Noord-Brabant

Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade. Door uw project of terrein goed te beveiligen met tijdelijke en mobiele camerabewaking voorkomt u dergelijke schade en loopt de projectplanning geen extra vertraging op. Dit scheelt u weer flink wat onkosten. 

Het beveiligingssysteem kan overal ingezet worden waar uw waardevolle bezit beschermd moet worden. Zonneparken, windparken, bouwplaatsen, bedrijventerreinen of parkeerplaatsen. De mobiele cameramast van Kooi is bruikbaar op talloze locaties. Met zijn innovatieve camerasysteem en directe opvolging bij onraad, worden ongenode gasten en ongeregeldheden opgemerkt. Het Kooi Alarm Center monitort de bewakingsbeelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zet waar nodig alarmopvolging in gang. Zo bent u altijd verzekerd van effectieve camerabewaking. Rest assured!

Voordelen camerabewaking
Kooi Unit For Observation
  • Schade voorkomen met directe actie
  • Opvolgingskosten zijn inclusief
  • Niet nodeloos gestoord door alarmen buiten werktijd
  • Rapportages van alarmenafhandeling
  • Meekijken en beveiligingstijden aanpassen in de 247kooi App
Voordelen Tijdelijke Beveiliging Kooi

Waarom is Kooi een geschikte partner voor uw tijdelijke bouwplaatsbeveiliging in Brabant?

Kooi is gevestigd in Drachten maar heeft accountmanagers in de omgeving van Brabant wonen. Hierdoor is er de mogelijkheid om snel ter plaatse te zijn en een passende oplossing voor iedere situatie te vinden. Daarnaast kunnen wij door onze efficiënte samenwerking met logistieke partners in heel Nederland snel leveren. 

Heeft u een locatie met stroomvoorziening of ontbreekt deze juist? Voor elke spot vindt het camerasysteem van Kooi een passende stroomvoorziening. Zo kunnen ook grote, afgelegen terreinen volledig in beeld gebracht en bewaakt worden.
Kooi maakt gebruik van een eigen alarmcentrale die vanuit Drachten direct contact opneemt met de plaatselijke hulpdiensten wanneer noodzakelijk. Zo kunt u ongestoord met uw werk doorgaan met de geruststelling van de effectieve mobiele camerabewaking van UFO systemen van Kooi. 

‘Bouwen aan de toekomst mag nooit ten koste gaan van veiligheid en een goede nachtrust.
Niels van der Meulen, Salesmanager Kooi

De beveiligingssystemen van Kooi kunnen op elk type terrein uit de voeten

Met de hoogwaardige 360 graden camera signaleert de Unit For Observation (UFO) vroegtijdig verdachte situaties op uw bouwplaats of terrein. Het voordeel van deze tijdelijke, mobiele camerabeveiliging is de verplaatsbaarheid. Verandert er iets op uw terrein, dan past de flexibele UFO zich hier snel en naadloos op aan.

Iedere UFO heeft een ingebouwde sirene en luidspreker om indringers af te schrikken. Zo kunnen 99% van de incidenten worden voorkomen. En eventuele inzet van politie of particuliere beveiligers hoeft u niet te betalen. De kosten voor uw bouwplaatsbeveiliging zijn dus op voorhand duidelijk en transparant.

Centralist Kooi Alarm Center Drachten
Voordelen
Kooi Alarm Center
  • 24/7 persoonlijk en professioneel toezicht
  • Uitsluitend uitkijken van eigen camerasystemen (prio1)
  • Opvolgingskosten komen altijd voor onze rekening
  • PAC-gecertificeerd, volgens de Europese norm EN50518
  • Luidspreker en sirene als directe alarmopvolging

Geen zorgen

Uw waardevolle materialen en gereedschappen zijn belangrijk voor u en tegelijk geliefd bij het dievengilde. Goede bouwplaatsbeveiliging is dan ook essentieel op locaties waar gewerkt wordt. Met zijn hoogwaardige beveiliging maakt Super UFO korte metten met dieven en vandalen op uw bouwplaats. Zo kunt u zich, geheel ontzorgd, volledig focussen op de voortgang van uw project.