Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Bouwplaatsbeveiliging met innovatieve camera’s van Kooi

Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Daarom bieden wij innovatieve en efficiënte tijdelijke beveiligingsoplossingen. Hoogwaardige bouwplaatsbewaking maakt een einde aan problemen als diefstal en vandalisme, waardoor jij je kan focussen op de voortgang van je project. Wij gebruiken de modernste apparatuur, waaronder geavanceerde bouwplaats camera’s, om kwaadwillenden buiten de deur te houden.

Wij bewaken uw eigendommen door risico’s vroegtijdig te signaleren met onze geavanceerde Unit For Observation. Bij veranderingen van het bouwterrein kunnen we ons snel aanpassen, wat een groot voordeel is van onze verplaatsbare camera’s voor bouwplaatsbeveiliging.

Voordelen Kooi bouwplaatsbeveiliging
  • Schade voorkomen met directe actie
  • Opvolgingskosten inclusief
  • Buiten werktijd niet gestoord door alarmen
  • Rapportages van alarmenafhandeling
  • Meekijken en beveiligingstijden aanpassen in de 247kooi App
Bouwplaatsbeveiliging Kooi

Bouwplaats beveiligen met camerabewaking

Doorlopend analyseren we onze systemen voor mobiele bouwplaatsbeveiliging, zodat we bedreigingen telkens een stap voor zijn. We plaatsen bijvoorbeeld een mobiele bouwbeveiliging camera met een bijzonder scherp oog, die onregelmatigheden meldt bij ons Kooi Alarm Center. Onze specialisten staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om situaties te beoordelen. De hoogwaardige apparatuur maakt het mogelijk om situaties nauwkeurig in te schatten, zodat de overbodige inzet van politie of beveiligers niet voorkomt. Mocht opvolging wel noodzakelijk zijn, dan brengen we dit niet extra in rekening. Inzet van beveiliging is standaard bij onze tarieven voor bouwbeveiliging inbegrepen.

Efficiënte bouwbeveiliging voor uw bouwterrein

Ken jij de risico’s op je bouwplaats? De juiste beveiliging helpt. Goede bouwbeveiliging met camera’s detecteert alles. De camera’s zijn uitgerust met luidsprekers en sirenes, die we vanuit het Kooi Alarm Center bedienen. We kunnen ons voorstellen dat de kosten van bouwbeveiliging een belemmering voor je zijn. Gelukkig is er de efficiënte werkwijze van Kooi bouwplaatsbeveiliging. Dankzij het gebruik van innovatieve technieken blijven de kosten van bouwplaats beveiliging laag. Als je op zoek bent naar een betrouwbare oplossing om je bouwproject te beveiligen, dan is een bouwcamera huren bij Kooi precies wat je nodig hebt.

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Veel gestelde vragen over bouwplaatsbeveiliging

 

Wat zijn de kosten van bouwplaatsbeveiliging?

Dankzij onze efficiënte werkwijze houden we de kosten laag. De exacte kosten van bouwplaatsbeveiliging hangen uiteraard af van diverse factoren, zoals de afmetingen van het bouwterrein. We stellen graag een vrijblijvende offerte op.


Waarom is het beveiligen van een bouwplaats zo belangrijk?

Diefstal en vandalisme kan veel geld kosten. Daarnaast kan het bouwprojecten ernstig vertragen. Ook keren verzekeraars vaak niet uit wanneer je de bouwplaatsbewaking niet op orde hebt. Een bouwplaats beveiligen kan dus onnodige kosten voorkomen.


Welke apparatuur gebruiken jullie voor het beveiligen van de bouwplaats?

De nadruk ligt op bouwplaatsbewaking met geavanceerde en mobiele bouwbeveiliging camera’s. Dit noemen we ook wel UFO’s. Voor broeigevaar gebruiken we de RED, een geavanceerde broeidetectie camera.


Hoe maken de bewakingscamera’s contact met de alarmcentrale?

Onze alarmsystemen voor bouwplaatsbewaking zijn uitgerust met een 4G internetverbinding. De bouwplaats camera’s hebben hierdoor een snelle en stabiele verbinding. Zo ben je altijd verzekerd van betrouwbare bouwplaatsbeveiliging. 


Staat je vraag er niet bij? Neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder met bouwbeveiliging.
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonneparkbeveiliging
Zonneparkbeveiliging

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Bedrijventerrein beveiligen
Bedrijventerrein beveiligen

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Lees meer
Tijdelijk cameratoezicht
Tijdelijk cameratoezicht

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman