Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Het voorkomen van een bedrijfsbrand door broei

 

Een bedrijfsbrand heeft grote gevolgen voor bedrijven. Enig idee wat een afvalbrand kost voor jouw bedrijf? Er kunnen verschillende kostenposten ontstaan, denk aan schade aan infrastructuur en apparatuur, verlies van materialen, opruimen schoonmaakkosten en juridische kosten. Bedrijfsbranden vormen dus een enorm risico. Broei is een van de grootste veroorzakers van bedrijfsbranden. Waar wordt een broeibrand door veroorzaakt, hoe groot zijn de risico’s en hoe verlaag je de risico’s op een brand? Ontdek wat jij kunt doen om je bedrijf te beschermen tegen brand.

Whitepaper Voorkomen Van Bedrijfsbrand 247Kooi (1)
Hoe werkt een warmtecamera voor brandpreventie?

 

Het voorkomen van brand is voor bedrijven ontzettend belangrijk. Maar, wat is voor jouw organisatie de beste optie? Traditionele rookmelders of toch een warmtecamera die broei, het vroegtijdige stadium van brand, al detecteert? Ontdek in dit whitepaper de verschillen tussen traditionele en moderne brandpreventie en hoe zo’n warmtecamera precies werkt. 

Whitepaper Hoe Werkt Een Warmtecamera 247Kooi

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

We willen jou graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (tijdelijke) beveiliging en broei- en branddetectie.