Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Duurzaamheid en Milieu

Bij Kooi ondernemen we duurzaam. We houden rekening met de impact van ons werk op het milieu. Daarbij streven we naar energie-efficiëntie, het verminderen van afval en het gebruik van hernieuwbare bronnen. Zo leveren we elke dag een bijdrage aan de voortgang van de bouw van een duurzame toekomst. Op deze pagina houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid binnen Kooi.

Onze grootste uitdaging in deze nieuwe eeuw is om een idee dat abstract lijkt - duurzame ontwikkeling - om te zetten in realiteit voor alle mensen ter wereld
Kofi Annan, Voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties

Sustainable Development Goals (SDG's): 17 doelen voor een duurzamere wereld

Een einde aan armoede, ongelijkheid, onrecht en klimaatverandering. Dat is de kern van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties voor de periode 2015-2030. Ze zijn ontwikkeld om tegen 2030 een groenere, eerlijkere en betere wereld te bouwen. De doelen gelden voor alle landen en voor alle mensen. Allemaal hebben we een rol bij het bereiken ervan.

 

 

 

 

 

Op de foto: Peter Schollmann (CEO) en Rutger Werkhoven (QHSE Manager) met de SDG's

0U9A1315 11Zon

Kooi en SDG's

Ook bij Kooi omarmen we zoveel mogelijk de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Of het nu gaat om productinnovatie, CO2-reductie of personeelsmanagement.

Bekijk hier aan welke SDG's Kooi een positieve bijdrage levert!

Duurzaamkooi BE1

Innovatie en Duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staat al sinds de oprichting hoog op de agenda bij Kooi. De 1e systemen werden al vroeg voorzien van zonnepanelen en hiermee is Kooi van het begin af aan voorloper geweest binnen de mobiele camerabeveiliging.

 

Binnen de gehele levenscyclus van onze producten probeert Kooi de impact op het milieu te minimaliseren.  Vanaf de winning van de grondstoffen tot aan de end-of-life fase doen wij er alles aan om een positieve impact te maken. Bekijk hoe we dit waarmaken in onze Levenscyclusanalyse.

 

Bekijk hieronder onze groene oplossingen:

Duurzaamheid Kooi

 

 

 

Op de afbeelding: De reis die onze producten afleggen