Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Beveiliging met camera's voor bedrijventerreinen

Met de juiste terreinbeveiliging voorkom je vandalisme, diefstal en indien nodig brandgevaar op je bedrijventerrein. Vaak liggen grote terreinen afgelegen, waardoor er weinig zicht is op eventuele criminaliteit. Wil je je geen zorgen meer maken als het terrein onbemand is? Beveilig je terrein met onze hoogwaardige beveiligingscamera’s. 

Bij Kooi gebruiken we innovatieve cameratechnieken om bedrijventerreinen continu in de gaten te houden, zodat directe alarmopvolging mogelijk is. Wij begrijpen dat iedere locatie een op maat gemaakt plan vereist. Tijdens een vrijblijvende veiligheidscheck stellen onze specialisten vast wat er nodig is om je locatie te beschermen tegen ongewenste situaties met behulp van terreinbewaking.

Voordelen Kooi
camerabeveiliging voor bedrijventerreinen
  • Geen abonnementskosten;
  • Geen extra kosten voor opvolging;
  • Schade wordt effectief voorkomen bij ongewenste situaties. Dit wordt gedaan door directe actie via de ingebouwde sirene;
  • Preventie van criminaliteit. Camerabeveiliging op bedrijventerreinen werkt als een afschrikmiddel voor potentiële criminelen;
  • Geen verstoorde nachtrust door een inkomend alarm na werktijd.
Camerabewaking Voor Opslag Materialen

Alarm beveiliging voor bedrijven

Bij Kooi begrijpen we hoe waardevol jouw bedrijventerrein is en hoe belangrijk het is om het te beschermen. Daarom gaan we verder dan alleen het installeren van mobiele camerabeveiliging. Onze complete dienstverlening omvat de Kooi Alarm Centrale. Hier worden jouw camerabeelden door onze gecertificeerde centralisten gecontroleerd. Zodra een verdachte situatie wordt gedetecteerd, ontvangt de meldkamer een melding dankzij onze geavanceerde bewegingssensoren.

Onze opgeleide centralisten kunnen elke situatie adequaat beoordelen en indien nodig actie ondernemen. Op afstand kunnen we het alarm activeren en de luidspreker van de terreinbeveiliging inschakelen, waardoor potentiële criminelen worden afgeschrikt. Alleen als het nodig is, schakelen we de hulpdiensten in, zonder extra kosten, omdat directe opvolging in onze complete dienstverlening is inbegrepen. Zo kun je jouw terrein beveiligen, zonder verrassende kosten achteraf.

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Veelgestelde vragen over alarm beveiliging voor bedrijven    

 

Is camerabeveiliging effectief voor bedrijventerreinen?

Ja, camerabeveiliging is zeer effectief voor bedrijventerreinen. Het schrikt potentiële criminelen af en vermindert de kans op inbraak, diefstal en vandalisme. Met de geavanceerde UFO-technologie van Kooi kun je jouw terrein optimaal beschermen.


Worden de hulpdiensten automatisch ingeschakeld bij een verdachte situatie?

Nee, onze centralisten beoordelen via onze 24/7 bewakingscamera's elke situatie zorgvuldig voordat de hulpdiensten worden ingeschakeld. Dankzij de directe opvolging kun je erop vertrouwen dat actie wordt ondernomen wanneer dat echt nodig is, zonder onnodige kosten. 


Wat kost camerabeveiliging op een bedrijventerrein?

De kosten van onze terreinbewaking zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmeting van jouw bedrijventerrein. De methode van Kooi is zowel efficiënter als effectiever dan menselijke beveiligers. Het is ons doel om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom voeren wij vrijblijvend een veiligheidscheck uit om de risico’s van je terrein in kaart te brengen en een gepaste oplossing voor terreinbewaking te bieden.

Staat je vraag er niet bij? Neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder met beveiliging voor jouw bedrijventerrein.
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonneparkbeveiliging
Zonneparkbeveiliging

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Bedrijventerrein beveiligen
Bedrijventerrein beveiligen

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Lees meer
Tijdelijk cameratoezicht
Tijdelijk cameratoezicht

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman