Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte

Beveiliging van uw windmolenpark

Bij het bouwen aan de toekomst is duurzaamheid een belangrijk begrip. Het opwekken van duurzame windenergie is daar een groot onderdeel van. Om het de opbouw soepel te laten verlopen is een effectieve windmolenpark beveiliging essentieel. Tijdens de constructie van windmolens wordt veelvuldig gebruikgemaakt van grote en kostbare materialen. Denk aan bouwkranen en aan de onderdelen van de windmolens zelf.

Deze materialen bevatten vaak kostbare koperen kabels. Daarnaast worden windmolens in lange rijen geplaatst, waardoor dit soort impactvolle projecten meestal te maken hebben met een ingewikkelde planning waar veel factoren invloed op hebben. Voorkom dat het bouwproces vertraging oploopt onze camerabewaking om windmolenparken te beveiligen.

Voordelen Kooi
Windmolenpark beveiliging
  • Directe actie wordt ondernomen door activatie van een ingesproken bericht en sirene tijdens ongewenste situaties
  • Voorkomt schade effectief
  • Kooi ontzorgt na werktijd of in de avond door een inkomend alarm af te handelen
  • Geen abonnementskosten en inclusief kosten voor alarmopvolging
Windmolenpark Beveiliging Met Camerabewaking Van Kooi

Uw windmolenpark beveiligd met camerabewaking

Eventuele diefstal kan dus leiden tot grote materiële en immateriële schade, zoals vertraging van het project of productieproces. Met onze mobiele – en eventueel tijdelijke – beveiligingscamera’s, ondersteunende producten en Kooi Alarm Center zorgen we 24/7 voor een optimale beveiliging van windmolenparken, zodat je project geen vertraging oploopt. De camerasystemen zijn geschikt voor verschillende locaties. Wil je bouwplaatsbeveiliging om de bouwmaterialen van je bouwterrein te beveiligen? Of zoek je bewaking voor een zonnepark, voor vastgoed of voor een bouwkeet? Kooi biedt de juiste oplossing.

Laat ons contact met je opnemen

P.Deleeuw Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonnepark beveiligen
Zonnepark beveiligen

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman