Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Voorkom diefstal van auto's en onderdelen met parkeerplaats beveiliging

Als autodealer is een goede parkeerplaats beveiliging onmisbaar. De voorraad auto's die buiten het pand of op een terrein geparkeerd staan vormen een doelwit voor criminelen. De moderne auto's zijn namelijk steeds vaker voorzien van geavanceerd apparatuur zoals multimediasystemen of airbags, waardoor ze erg gevoelig zijn voor diefstal.

De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties. Investeer daarom in een effectieve parkeerbeveiliging.

Voordelen Kooi
Parkeerplaatsbeveiliging
  • Geen abonnementskosten en opvolgingskosten zijn inbegrepen
  • Directe actie met een ingesproken bericht en sirene zijn effectief om schade te voorkomen bij ongewenste situaties
  • Geen verstoring door inkomende alarmen buiten werktijd
  • Je parkeerplaats wordt 24/7 bewaakt met effectieve camerabewaking
  • Altijd directe verbinding met het Kooi Alarm Center.
Parkeerplaatsbeveiliging Kooi Camerabewaking

24/7 camerabewaking met het Kooi Alarm Center

Het Kooi Alarm Center is een alarmcentrale die 24 uur per dag wordt bemand door deskundige medewerkers. Wanneer de camera’s onregelmatigheden detecteren, kunnen de medewerkers van afstand ingrijpen. Elke camera heeft een ingebouwde sirene en luidspreker. Die helpt in 99% van de gevallen bij het afschrikken van kwaadwillenden. Is er toch inzet van politie of beveiliging nodig op je parkeerplaats? Dan nemen wij dat gewoon voor onze rekening. We weten de inzet van beveiligingspersoneel zoveel mogelijk terug te dringen, doordat de camera’s grotendeels het werk doen. Daardoor blijven de kosten voor parkeerbeveiliging laag.

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Veel gestelde vragen over parkeerplaatsbeveiliging

 

Waarom is camerabewaking belangrijk om je parkeerplaats te beveiligen?

Camerabewaking is belangrijk om je parkeerplaats te beveiligen, omdat het een effectieve manier is om misdrijven zoals diefstal en vandalisme te voorkomen. Door constant toezicht te houden en verdachte activiteiten te detecteren, schrikt het aanwezige camerasysteem potentiële criminelen af en zorgt het voor een veilige omgeving voor voertuigen en bezoekers.


Op welke manier kan mobiele camerabewaking helpen bij het voorkomen van diefstal en vandalisme op parkeerplaatsen? 

Mobiele camerabewaking kan op verschillende manieren helpen bij het voorkomen van diefstal en vandalisme op parkeerplaatsen. Het biedt real-time monitoring, snelle detectie van ongewenste activiteiten en het activeren van een sirene of luidspreker om indringers af te schrikken. Daarnaast kan het bewijsmateriaal leveren bij incidenten, wat helpt bij opsporing en vervolging.


Wat zijn de kosten en de return on investment (ROI) bij het implementeren van camerabewaking op parkeerplaatsen?

De kosten en return on investment (ROI) bij het implementeren van camerabewaking op parkeerplaatsen variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de parkeerplaats, het aantal camera's en de benodigde functionaliteiten. Het is raadzaam om contact op te nemen met Kooi Camerabewaking voor een specifieke prijsopgave en om de verwachte ROI te bespreken op basis van de individuele situatie en behoeften.


Hoe kunnen bedrijven, autodealers en parkeerplaats houders omgaan met privacyaspecten voor het beveiligen op eigen terrein?

Om te voldoen aan privacyaspecten bij het beveiligen van parkeerplaatsen op eigen terrein, moeten bedrijven, autodealers en parkeerplaats houders rekening houden met de geldende wet- en regelgeving omtrent privacy en gegevensbescherming. Het is belangrijk om de juiste technische en organisatorische maatregelen te treffen, zoals het beperken van de toegang tot camerabeelden en het informeren van bezoekers over het gebruik van camerabewaking.

Hoe kan het hebben van goede parkeerplaatsbeveiliging bijdragen aan het behoud van een positieve reputatie en het vertrouwen van klanten?

Het hebben van goede parkeerplaatsbeveiliging draagt bij aan het behoud van een positieve reputatie en het vertrouwen van klanten. Bezoekers voelen zich veilig en beschermd wanneer ze hun voertuigen op een goed beveiligde parkeerplaats kunnen achterlaten. Dit versterkt de klanttevredenheid, bevordert herhaalbezoeken en positieve mond-tot-mondreclame, wat essentieel is voor het succes van bedrijven en autodealers.


Staat je vraag er niet bij? Neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder met parkeerplaatsbeveiliging.
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonneparkbeveiliging
Zonneparkbeveiliging

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Bedrijventerrein beveiligen
Bedrijventerrein beveiligen

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Lees meer
Tijdelijk cameratoezicht
Tijdelijk cameratoezicht

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman