Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Warmtebeeldcamera voor jouw afvalopslag

Ontdek de kracht van warmtebeeldcamera's van Kooi Camerabewaking voor effectieve en betrouwbare warmtedetectie voor de afvalopslag, zodat jouw bedrijf en medewerkers veilig zijn. Met onze geavanceerde warmtebeeldcamera's bieden we innovatieve oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. 
De warmtebeeldcamera's beschikken over een draaibare thermometrische camera die constant de temperatuur in jouw afvalopslag registreert. Bij de temperatuur boven de ingestelde waarde volgt er onmiddellijk een alarmmelding naar onze alarmcentrale. 

Voordelen Kooi warmtebeeldcamera's
Rising Early Detection (RED)
  • Vroegtijdige detectie van warmte
  • Snelle reactie en opvolging vanuit het Kooi Alarm Center
  • Flexibele aanpassing en monitoring
  • 360 graden camera met een bereik van 70.000 m2
  • Keuze tussen mobiele warmtebeeldcamera's en vaste oplossing
Broeidetectie Camera Bij Opslag

Warmte detecteren met professionele warmtebeeldcamera's


Onze professionele warmtebeeldcamera's zijn uitgerust met geavanceerde sensoren die temperatuur detecteren. Elk object met een temperatuur boven het absolute nulpunt straalt infraroodstraling uit. Dit wordt nauwkeurig vastgelegd door onze warmtebeeldcamera's. De camera zet deze gegevens om in een thermisch beeld, waarbij verschillende temperaturen in verschillende kleuren worden weergegeven. Zo wordt warmte zichtbaar gemaakt en worden zelfs kleine temperatuurverschillen ontdekt.


Voorkom valse meldingen dankzij Artificial Intelligence


De warmtebeeldcamera beschikt over slimme software die berekeningen uitvoert. Hierdoor wordt er vroegtijdig brand en broei gedetecteerd. Met onze eigen ontwikkelde software en het gebruik van kunstmatige intelligentie is de warmtebeeldcamera in staat om 24/7 te detecteren, ook tijdens werkuren. Alarmen van voertuigen worden er uitgefilterd.
 

Waarom kiezen voor de warmtebeeldcamera's van Kooi?

 

Potentiële dreigingen in vroeg stadium herkend

Onze warmtebeeldcamera's zijn ontworpen om warmteverschillen nauwkeurig te identificeren, waardoor potentiële dreigingen in een vroeg stadium worden herkend. Hierdoor kan je proactief handelen en potentiële problemen voorkomen voordat ze escaleren.

Geen menselijke tussenkomst

Dankzij de geavanceerde technologie kunnen onze warmtebeeldcamera's continu het gebied bewaken zonder menselijke tussenkomst. Dit zorgt voor een efficiënt en kosteneffectief beveiligingssysteem dat 24/7 waakzaam is.

24/7 Kooi Alarm Center

Zodra onze warmtebeeldcamera's een verdachte temperatuurverandering detecteren, wordt dit direct gemeld aan ons 24/7 Kooi Alarm Center. Hierdoor kunnen we snel reageren en indien nodig opvolging organiseren.

Eigen controle via de RED Portal

Met behulp van de RED Portal kun je gemakkelijk meekijken met de warmtebeeldcamera's. Dit biedt maximale flexibiliteit en controle over je beveiligingssysteem.

Continue analyse en directe alarmopvolging

Relevante informatie is essentieel om potentiële brandveiligheidsrisico’s te detecteren. De innovatieve technologie zorgt ervoor dat de oppervlakte-eigenschappen van gladde of reflecterende oppervlaktes weggefilterd worden. Dit geldt ook voor actieve voertuigen die warmte uitstralen. De RED is uitgerust met Artificial Intelligence om dit mogelijk te maken. Het voordeel hiervan is dat u als klant geen onnodige valse alarmen ontvangt.

Broei Bij Omrin

Veelgestelde vragen over warmtebeeldcamera’s

Hoe werkt een warmtebeeldcamera als brandpreventie tegen broei?

Het detectiesysteem van Kooi werkt op basis van trendanalyse. Wanneer de warmtebeeldcamera een temperatuurstijging signaleert die buiten de trend valt, wordt een melding verzonden naar het Kooi Alarm Center. Het innovatieve systeem werkt met AI (Artificial Intelligence). Deze geavanceerde technologie voorkomt valse alarmem van bijvoorbeeld voertuigen of zonlicht. 

Wat kan een warmtebeeldcamera allemaal beveiligen?

De warmtebeeldcamera van Kooi kan voor meerdere sectoren ingezet worden. Op dit moment wordt het met name gebruikt in de afval- en recyclingbranche. In deze bedrijfstak wordt afval gesorteerd, vermalen, verbrand of gecomposteerd. Welk type afval wordt verwerkt, kan bijdragen aan een verhoogd risico op brand. Met name lithium batterijen, matrassen en spuitbussen vormen een gevaar voor de afvalverwerking.

Hoe betrouwbaar is het gebruik van warmtebeeldcamera’s?

De warmtebeeldcamera is uiterst betrouwbaar. We werken met een dubbele internetverbinding, via twee verschillende providers. Zo kunnen we altijd een goed werkende internetverbinding garanderen. Bovendien monitoren wij de werking van de warmtebeeldcamera continu met onze Health Check voor een maximale uptime. 

Wil je meer weten over onze warmtebeeldcamera? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou de ideale oplossing te vinden. 

 

Welk model is geschikt voor uw locatie?

Onze warmtebeeldcamera’s worden momenteel voornamelijk ingezet om broei tegen te gaan in de afvalverwerking en brand wat wordt veroorzaakt door lithium-ion batterijen in de afvalhoop. Kooi levert verschillende modellen voor verschillende locaties. 

Broeidetectie voor elk type terrein
RED Fixed
RED Fixed

Brand- en broeidetectie voor overdekte locaties.

Brand- en broeidetectie voor overdekte locaties.

Lees meer
RED Mobile
RED Mobile

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Lees meer
RED Concrete
RED Concrete

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Lees meer
Product RED Fixed
RED Fixed

Brand- en broeidetectie voor overdekte locaties.

Brand- en broeidetectie voor overdekte locaties.

Lees meer
Product RED Mobile
RED Mobile

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Verplaatsbaar brand- en broeidetectiesysteem.

Lees meer
Product RED Concrete
RED Concrete

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Brand- en broeidetectie voor binnen- en buitenlocaties.

Lees meer

Altlijd als eerste op de hoogte van brandgevaar? 

Kooi Camerabewaking heeft de oplossing als het gaat om het vroegtijdig detecteren van broei en brand. Door middel van trendanalyse en alarmering van onze Kooi Alarm Center worden afvalbranden effectief voorkomen. Omdat iedere locatie een andere oplossing vereist, bieden wij een op maat gemaakt plan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij kijken graag samen naar een passende oplossing om uw locatie te beveiligen met RED-broeidetectie

Deze klanten kiezen voor Kooi
Attero
Renewi
Avri
Omrin
AVR
Pre Zero
Alba
Remondis