Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Tijdelijk cameratoezicht met alarmfunctie

Heb je behoefte aan tijdelijke beveiliging voor een specifiek project, evenement of voor het bewaken van een bouwplaats? Kooi biedt betrouwbaar tijdelijk cameratoezicht waarmee je jouw locatie effectief kunt beschermen. Of het nu gaat om een kortlopend evenement of een langdurige bouwklus, met ons tijdelijke cameratoezicht ben je verzekerd van optimale beveiliging zonder langdurige verplichtingen.

Voordelen Kooi
tijdelijk cameratoezicht
  • Voorkom schade met directe actie;
  • De opvolgingskosten zijn inbegrepen;
  • Buiten werktijd niet gestoord worden door alarmen;
  • Je ontvangt rapportages van alarmafhandeling;
  • Kijk gemakkelijk mee en pas beveiligingstijden aan in de 247kooi App.
UFO Pro Kooi

Tijdelijk alarmsysteem huren?

Of het nu gaat om een uitbreiding van het beveiligde gebied of een
tijdelijke herindeling, onze mobiele beveiligingscamera's zijn flexibel inzetbaar en garanderen een optimale bewaking van elk gewenst gebied.

 

Indringers afschrikken

Iedere mobiele beveiligingscamera is uitgerust met een krachtige ingebouwde sirene en luidspreker. Dit stelt ons in staat om indringers direct af te schrikken en de meeste incidenten te voorkomen voordat ze zich kunnen voordoen.

Geen verrassingen achteraf

Onze ervaren centralisten houden jouw terrein 24/7 in de gaten en kunnen indien nodig actie ondernemen. Het inzetten van politie of beveiligers is bij ons geen extra kostenpost, wij nemen dit volledig voor onze rekening. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf.

Geen langdurige verplichtingen

Op zoek naar tijdelijk cameratoezicht voor een kort of lang evenement? Bij ons bieden we flexibele oplossingen! Zo ben je gegarandeerd van optimale beveiliging, zonder langdurige verplichtingen.


Wil je meer weten over onze geavanceerde camerabeveiliging met alarmfunctie? Neem contact op, zodat we je persoonlijk kunnen informeren over de mogelijkheden. Beveilig jouw terrein met Kooi Camerabewaking en vertrouw op een betrouwbare en transparante beveiligingspartner. Jouw veiligheid is onze prioriteit!

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Veelgestelde vragen over tijdelijk cameratoezicht 

 

Kan tijdelijk cameratoezicht ook worden ingezet voor korte duur?

Ja, absoluut! Ons tijdelijk cameratoezicht is flexibel en kan worden ingezet voor zowel korte als langdurige evenementen. Of het nu gaat om een evenement of een bouwproject dat slechts enkele weken duurt, onze mobiele camera units zijn geschikt voor tijdelijke beveiliging. 


Zijn de camera's bestand tegen alle weersomstandigheden?

Ja, onze 24/7 bewakingscamera's zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden. Ze zijn waterdicht en bestand tegen extreme temperaturen, zodat ze zelfs in de meest uitdagende omstandigheden optimaal blijven presteren. Hierdoor ben je verzekerd van continue bewaking, ongeacht het weer.


Hoe snel kan het tijdelijk cameratoezicht worden geïnstalleerd?    

Onze ervaren technici kunnen het tijdelijk cameratoezicht snel en efficiënt installeren. In de meeste gevallen kunnen we binnen 24 uur na aanvraag al operationeel zijn. We begrijpen dat de beveiliging van jouw terrein geen vertraging kan oplopen, dus we zorgen ervoor dat de installatie zo spoedig mogelijk plaatsvindt.

 

Heb je meer vragen over tijdelijk cameratoezicht? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou de ideale beveiligingsoplossing voor jouw tijdelijke project te vinden.
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonneparkbeveiliging
Zonneparkbeveiliging

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Bedrijventerrein beveiligen
Bedrijventerrein beveiligen

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Lees meer
Tijdelijk cameratoezicht
Tijdelijk cameratoezicht

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman