Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Slimme en effectieve terreinbeveiliging

Met de juiste terreinbeveiliging voorkom je vandalisme, diefstal en indien nodig brandgevaar. Veel grote terreinen liggen afgelegen, waardoor er weinig zicht is op eventuele criminaliteit. Door je terrein te beveiligen met onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bij Kooi gebruiken we innovatieve cameratechnieken om een terrein te beveiligen. Bedrijventerreinen worden continu in de gaten gehouden door het Kooi Alarm Center, om directe alarmopvolging mogelijk te maken. Wij begrijpen dat iedere locatie een op maat gemaakt plan vereist. Tijdens een vrijblijvende veiligheidscheck stellen onze specialisten vast wat er nodig is om je locatie te beschermen tegen ongewenste situaties met behulp van terreinbewaking.

Voordelen Kooi
Terreinbeveiliging
  • Geen abonnementskosten
  • Nooit extra kosten voor opvolging
  • Schade wordt effectief voorkomen door directe actie via de ingebouwde sirene bij ongewenste situaties
  • Geen verstoorde nachtrust door een inkomend alarm na werktijd
Terrein Beveiliging Kooi Camerabewaking

Kostenefficiënte beveiliging voor bedrijventerreinen

Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Dit kan je voorkomen door te investeren in een goede beveiliging voor bedrijventerreinen. De camera's worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor bouwplaatsbeveiliging, maar ook binnen andere sectoren is de camera unit effectief. Bij Kooi maken we gebruik van innovatieve terreinbewaking, oftewel de UFO. Met onze effectieve werkwijze beperken we de kosten voor beveiligingspersoneel aanzienlijk.

De Kooi Alarm Centrale voor een complete dienstverlening

Wij installeren het beveiligingssysteem niet alleen het terrein, maar we zorgen er ook voor dat de camerabeelden gecontroleerd worden door de centralisten van ons eigen VTC-gecertificeerde Kooi alarm Center. De camerabeveiliging is uitgerust met een bewegingssensor, die een melding verstuurt naar de meldkamer wanneer zich een verdachte situatie voordoet.

Onze centralisten zijn opgeleid om iedere situatie adequaat te beoordelen, zodat zij indien gewenst actie kunnen ondernemen. Op afstand kunnen het alarm en de luidspreker van de terreinbeveiliging geactiveerd worden, wat meestal voldoende is om criminelen af te schrikken. De hulpdiensten worden alleen ingeschakeld wanneer dit nodig is. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, want directe opvolging is inbegrepen in onze complete dienstverlening. Zo kun je je terrein beveiligen zonder onverwachte kosten.

Laat ons contact met je opnemen

P.Deleeuw Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Veelgestelde vragen over terreinbeveiliging

 

Wat is het risico van een verlaten terrein?

Een verlaten bedrijventerrein is een aantrekkelijk doelwit voor criminelen. Indringers kunnen veel schade aanbrengen, zowel direct als indirect. Denk vernieling, maar ook diefstal van eigendommen, zoals computers. Dit kan er niet alleen voor zorgen dat je belangrijke documenten kwijtraakt, maar je loopt ook het risico dat u de werkzaamheden niet kunt uitvoeren.


Wat kost terreinbewaking?

De kosten van onze terreinbewaking zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmeting van uw bedrijventerrein. De methode van Kooi is zowel efficiënter als effectiever dan menselijke beveiligers. Het is ons doel om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom voeren wij vrijblijvend een veiligheidscheck uit om de risico’s van je terrein in kaart te brengen en een gepaste oplossing voor terreinbewaking te bieden.


Wat gebeurt er tijdens een incident?

Wanneer een incident plaatsvindt, ontvangt de alarmcentrale een melding. De ervaren centralisten weten als geen ander hoe ze de situatie moeten inschatten, zodat ze op een passende manier kunnen reageren. Zij nemen contact met je op, zodra de situatie onder controle is. Je ontvangt altijd en verslag van de handelingen.


Zorgt het systeem voor overlast voor de omgeving?

De camera’s maken gebruik van infrarood detectie. Hierdoor kan je zelfs in het donker je terrein beveiligen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lichtoverlast. Het alarm of de luidspreker kan wel door uw omgeving waargenomen worden.


Kan ik de beveiligingsbeelden zelf bekijken?

Het is mogelijk om mee te kijken met de beelden van de UFO. Je wordt via de alarmcentrale op de hoogte gehouden, wanneer een verdachte gebeurtenis zich voordoet. Bij de Rising Early Detection (RED) is het mogelijk om de temperatuurcurve bij te houden in je persoonlijke portaal.


Staat je vraag er niet bij? Neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder met terreinbewaking. 
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonneparkbeveiliging
Zonneparkbeveiliging

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Bedrijventerrein beveiligen
Bedrijventerrein beveiligen

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Lees meer
Tijdelijk cameratoezicht
Tijdelijk cameratoezicht

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman