Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Gratis offerte

Slimme en effectieve terreinbeveiliging

Met de juiste terreinbeveiliging voorkomt u vandalisme, diefstal en indien nodig brandgevaar. Veel grote terreinen liggen afgelegen, waardoor er weinig zicht is op eventuele criminaliteit. Door uw terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoeft u zich geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bij Kooi gebruiken we innovatieve cameratechnieken voor beveiliging. Bedrijventerreinen worden continu in de gaten gehouden door het Kooi Alarm Center, om directe alarmopvolging mogelijk te maken. Wij begrijpen dat iedere locatie een op maat gemaakt plan vereist. Tijdens een vrijblijvende veiligheidscheck stellen onze specialisten vast wat er nodig is om uw locatie te beschermen tegen ongewenste situaties met behulp van terreinbewaking.

Voordelen Kooi
Terreinbeveiliging
  • Geen abonnementskosten
  • Nooit extra kosten voor opvolging
  • Schade wordt effectief voorkomen door directe actie via de ingebouwde sirene bij ongewenste situaties
  • Geen verstoorde nachtrust door een inkomend alarm na werktijd
terreinbeveiliging met camerabewaking Kooi

Kostenefficiënte beveiliging voor bedrijventerreinen

Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Dit kunt u voorkomen door te investeren in een goede beveiliging voor bedrijventerreinen. De camera's worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor bouwplaatsbeveiliging, maar ook binnen andere sectoren is de camera unit effectief. Bij Kooi maken we gebruik van innovatieve camerabewaking, oftewel de UFO. Met onze effectieve werkwijze beperken we de kosten voor beveiligingspersoneel aanzienlijk.

De Kooi Alarm Centrale voor een complete dienstverlening

Wij installeren het beveiligingssysteem niet alleen het terrein, maar we zorgen er ook voor dat de camerabeelden gecontroleerd worden door de centralisten van ons eigen PAC-gecertificeerde Kooi alarm Center. De camerabeveiliging is uitgerust met een bewegingssensor, die een melding verstuurt naar de meldkamer wanneer zich een verdachte situatie voordoet.

Onze centralisten zijn opgeleid om iedere situatie adequaat te beoordelen, zodat zij indien gewenst actie kunnen ondernemen. Op afstand kunnen het alarm en de luidspreker van de terreinbeveiliging geactiveerd worden, wat meestal voldoende is om criminelen af te schrikken. De hulpdiensten worden alleen ingeschakeld wanneer dit nodig is. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, want directe opvolging is inbegrepen in onze complete dienstverlening.

Hulp nodig bij het beveiligen van uw locatie? 

Wij kijken graag samen naar een passende oplossing.

Bewakingscamera voor elk type terrein
UFO Go
UFO Go

Camerabewaking voor inritten en toegangswegen.

Bekijk
UFO Prime
UFO Prime

Effectieve camerabewaking voor specifieke objecten.

Bekijk
UFO Medium
UFO Medium

Slimme beveiliging voor grote en complexe terreinen.

Bekijk
UFO Pro
UFO Pro

Camerabewaking voor extra grote terreinen.

Bekijk
UFO Large
UFO Large

Voor grootschalige en afgelegen locaties.

Bekijk
UFO Go
UFO Go

Camerabewaking voor inritten en toegangswegen.

Bekijk
UFO Prime
UFO Prime

Effectieve camerabewaking voor specifieke objecten.

Bekijk
UFO Medium
UFO Medium

Slimme beveiliging voor grote en complexe terreinen.

Bekijk
UFO Pro
UFO Pro

Camerabewaking voor extra grote terreinen.

Bekijk
UFO Large
UFO Large

Voor grootschalige en afgelegen locaties.

Bekijk

Veelgestelde vragen over terreinbeveiliging

 

Wat is het risico van een verlaten terrein?

Een verlaten bedrijventerrein is een aantrekkelijk doelwit voor criminelen. Indringers kunnen veel schade aanbrengen, zowel direct als indirect. Denk vernieling, maar ook diefstal van eigendommen, zoals computers. Dit kan er niet alleen voor zorgen dat u belangrijke documenten kwijtraakt, maar u loopt ook het risico dat u de werkzaamheden niet kunt uitvoeren.


Wat kost terreinbewaking?

De kosten van onze terreinbeveiliging zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmeting van uw bedrijventerrein. De methode van Kooi is zowel efficiënter als effectiever dan menselijke beveiligers. Het is ons doel om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom voeren wij vrijblijvend een veiligheidscheck uit om de risico’s van uw terrein in kaart te brengen.


Wat gebeurt er tijdens een incident?

Wanneer een incident plaatsvindt, ontvangt de alarmcentrale een melding. De ervaren centralisten weten als geen ander hoe ze de situatie moeten inschatten, zodat ze op een passende manier kunnen reageren. Zij nemen contact met u op, zodra de situatie onder controle is. U ontvangt altijd en verslag van de handelingen.


Zorgt het systeem voor overlast voor de omgeving?

De camera’s maken gebruik van infrarood detectie. Hierdoor kan uw terrein zelfs bewaakt worden in het donker, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over lichtoverlast. Het alarm of de luidspreker kan wel door uw omgeving waargenomen worden.


Kan ik de beveiligingsbeelden zelf bekijken?

Het is mogelijk om mee te kijken met de beelden van de UFO. U wordt via de alarmcentrale op de hoogte gehouden, wanneer een verdachte gebeurtenis zich voordoet. Bij de Rising Early Detection (RED) is het mogelijk om de temperatuurcurve bij te houden in uw persoonlijke portaal.


Staat uw vraag er niet bij? Neem vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.