Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme

Heb je de beveiliging van uw opslag op orde? Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen, die aantrekkelijk zijn voor criminelen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Wij werken met zogenaamde UFO’s (Unit For Observation). Deze vorm van camera beveiliging voor je opslag is bijzonder effectief. De camera’s zijn uitgerust met infrarood techniek voor zicht in de duisternis. We hebben onder meer de beschikking over 360° camera’s met een bereik van 30.000 M². De systemen werken op accu’s en kunnen dus ook op plekken zonder energievoorziening uw opslag beveiligen.

Voordelen Kooi
Opslag beveiliging
  • 24/7 verbinding met het Kooi Alarm Center
  • Geen abonnementskosten. Altijd inclusief opvolgingskosten
  • Voorkom schade met directe actie met een ingesproken bericht en sirene bij ongewenste situaties
  • Na werktijd of in de avond niet gestoord worden door inkomende alarmen
Camerabewaking Voor Opslag Materialen

24/7 beveiliging van opslag door het Kooi Alarm Center

In het geval van een inbraak wil je vanzelfsprekend dat er snel ingegrepen wordt. Daarom zijn onze camerasystemen verbonden met het Kooi Alarm Center. Onze centralisten kijken dag en nacht mee om uw opslag effectief te beveiligen. Ze hebben de mogelijkheid om een sirene en luidspreker op afstand in te schakelen, indien nodig beveiligers of politie sturen kan ook.

Eventuele opvolging is bij onze prijzen inbegrepen, je betaalt hiervoor geen extra tarief. Dankzij het scherpe zicht van onze beveiligingscamera's voorkomen we onnodige inzet van hulpdiensten zo veel mogelijk. We kunnen namelijk perfect zien of er écht iets aan de hand is. Een efficiënte manier van camerabeveiliging voor uw opslag.

Stroomvoorziening op locatie

Heb je een locatie met stroomvoorziening of ontbreekt deze? Voor iedere locatie hebben wij een oplossing. Zo kan je bij ons ook terecht voor externe stroomvoorzieningen. En valt de stroom onverhoopt uit? Dan draaien onze camerasystemen nog door op sterke interne accupakketten.

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonnepark beveiligen
Zonnepark beveiligen

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman