Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte

Wat als u een klacht wil indienen?

Wij vinden goede service en hoge kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang. Kooi streeft er naar relaties altijd goed en snel van dienst te kunnen zijn. Toch kan het voorkomen dat de dienstverlening soms niet helemaal naar wens verloopt. Wanneer dat het geval is, dan willen wij dat graag weten. Samen zoeken wij dan naar een oplossing.

Hoe kunt u een klacht melden?

Wij streven er naar de klacht op een zo goed mogelijke manier af te handelen. Daarnaast is uw klacht voor ons aanleiding om na te gaan of wij onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Er zijn verschillende manieren om ons te laten weten dat u niet tevreden bent. U kunt per e-mail klachten@247kooi.com of door telefonisch contact met ons op te nemen via 088 247 5610.

Omschrijf uw klacht zo volledig mogelijk. Dan kunnen wij u het beste van dienst zijn. Stuurt u per e-mail een klacht vermeld dan de volgende gegevens: klachtomschrijving, grond van de klacht, naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Wij streven ernaar u binnen tien werkdagen een bevestiging van ontvangst te versturen en de klacht binnen zes weken na ontvangst af te handelen. Hierover ontvangt u een schriftelijk bericht. Klachten met onvolledige gegevens worden niet in behandeling genomen.