Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Klachtenprocedure

Wat als ik een klacht wil indienen?

Wij vinden goede service en hoge kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang. Kooi streeft er naar relaties altijd goed en snel van dienst te kunnen zijn. Toch kan het voorkomen dat de dienstverlening soms niet helemaal naar wens verloopt. Wanneer dat het geval is, dan willen wij dat graag weten. Samen zoeken wij dan naar een oplossing.

Wij streven er naar de klacht op een zo goed mogelijke manier af te handelen. Daarnaast is uw klacht voor ons aanleiding om na te gaan of wij onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.


Hoe kunt u een klacht melden?

Er zijn verschillende manieren om ons te laten weten dat u niet tevreden bent. U kunt via het onderstaande formulier, per e-mail klachten@247kooi.com of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0512 544 145. Omschrijf uw klacht zo volledig mogelijk. Dan kunnen wij u het beste van dienst zijn. Stuurt u per e-mail een klacht vermeld dan de volgende gegevens: klachtomschrijving, grond van de klacht, naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.  

Wij streven ernaar u binnen tien werkdagen een bevestiging van ontvangst te versturen en de klacht binnen zes weken na ontvangst af te handelen. Hierover ontvangt u een schriftelijk bericht. Klachten met onvolledige gegevens worden niet in behandeling genomen. 
Wij werken met trots voor deze bedrijven