Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Wees gerust

Wij waken zodat u kunt rusten

Bouwen aan de toekomst mag nooit ten koste gaan van veiligheid en een goede nachtrust.

Wij geloven dat iedereen een rustige en ongestoorde nachtrust verdient. Ook u. Daarom observeren en signaleren we met tijdelijke, mobiele en innovatieve camerabewaking en broeidetectie. Zo voorkomen we diefstal en schade bij uw bouwplaats of locatie.

Wij faciliteren een continue en veilige bouw van de toekomst. Waarbij techniek boven manbewaking staat

Mocht het nodig zijn, ondernemen wij direct actie. Altijd met een focus op een optimale samenwerking tussen mens en techniek zonder onnodige inzet van mankracht. Zodat u met een gerust hart kunt slapen.

 

Internationale expertise

Sinds onze oprichting in 2010 en de ontwikkeling van de eerste UFO, zijn we uitgegroeid tot een internationaal kennis- en sparringpartner. Met meer dan 130 medewerkers zetten wij ons binnen 20 Europese landen in voor de beste mobiele surveillance en tijdelijke camerabewaking. Vanuit eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, UK en Denemarken leveren we elke dag een bijdrage aan de bouw van de toekomst.

Persoonlijk adviesteam

Ons persoonlijke adviesteam staat altijd en overal voor u klaar. Onze mensen beschikken over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis binnen diverse branches, (bouw)sites en beveiligingsvraagstukken. Wat uw wensen ook zijn, ons adviesteam gaat elke uitdaging op het gebied van beveiliging, observatie en veiligheid graag met u aan. Wij gaan samen met u op zoek naar een hoogwaardige oplossing die u de juiste zekerheid en veiligheid biedt.

Voortdurende innovatie

We zijn altijd op zoek naar verbeteringen om onze innovatieve camerasystemen nog efficiënter te maken, zodat deze leiden tot een optimaal resultaat. Zo dagen we onszelf elke dag uit om ons vak nog beter en gedetailleerder uit te oefenen. Van de UFO en RED tot aan het unieke Kooi Alarm Center, we staan voortdurend op scherp voor ontwikkeling op het gebied van camerabeveiliging en observatie.

Niels Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Niels helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon