Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

Verzekerd van effectieve beveiliging

Onze ruim 170 medewerkers zetten zich in voor de beste tijdelijke camerabeveiliging en broeidetectie in Europa. Vanuit eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Oostenrijk leveren we elke dag een bijdrage aan de bouw van de toekomst.

Wij geloven dat iedereen een rustige en ongestoorde nachtrust verdient. Ook u. Daarom observeren en signaleren we met tijdelijke, mobiele en innovatieve camerabewaking en broeidetectie. Zo voorkomen we diefstal en schade bij uw bouwplaats of locatie.

Bij Kooi bent u verzekerd van betrouwbare camerabewaking
  • Meer dan 10 jaar ervaring in effectieve en betrouwbare camerabewaking.
  • Snelle levering en installatie op elk gewenste locatie.
  • 24/7 toezicht met directe actie vanuit het Kooi Alarm Center.
  • Een duurzame beveiligingsoplossing door brandstofbesparing en CO2 reductie.
Bewakingscamera Kooi

Wij voorkomen (im)materiële schade aan objecten en bouwplaatsen

Als het nodig is dan ondernemen wij direct actie. Altijd met de focus op een optimale samenwerking tussen mens en techniek, zonder onnodige inzet van mankracht. Zodat u met een gerust hart kunt slapen. Als dé specialist op het gebied van beveiliging en veiligheid, bieden wij verschillende innovatieve technologische oplossingen. Met als doel uw bouwplaats of terrein te beveiligen om schade en projectvertraging te voorkomen. 

Hoe gaan we te werk?

Ons specialisten staat altijd en overal voor u klaar. Wij beschikken over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van diverse branches, (bouw)sites en beveiligingsvraagstukken. Wat uw wensen ook zijn, ons adviesteam gaat elke uitdaging op het gebied van beveiliging, observatie en veiligheid graag met u aan. Samen met u zoeken wij een hoogwaardige oplossing die u zekerheid en veiligheid biedt. Dit doen we met één vast contactpersoon die alles voor u regelt, wel zo makkelijk.

Statkraft
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon
Velocita