Bel voor advies 088 247 5600
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Kooi Alarm Center

Afgestemd op uw behoefte

Al onze producten zijn verbonden aan ons innovatieve en professionele 24/7 Kooi Alarm Center. De focus en expertise van deze meldkamer is volledig gericht op Kooi camera-alarmen. Bij de detectie van onbevoegde of ongewenste personen wordt direct een scherpe analyse uitgevoerd. Indien nodig wordt hierop de juiste actie uitgevoerd, zoals het activeren van een sirene of het aansturen van beveiliging of politie.

Geen onnodige meldingen

Kooi is er voor u wanneer het ertoe doet. Onze unieke alarmcentrale analyseert alle meldingen van de aaneengesloten camerasystemen en volgt deze adequaat op. Dankzij de onafgebroken monitoring volgens een samen opgesteld protocol, kunnen we heel nauwkeurig vaststellen wat er gebeurt op uw locatie en hoeven we geen onnodige acties uit te voeren. Na een incident ontvangt u een rapport van onze analyse en uitgevoerde actie, aangevuld met helder beeldmateriaal afkomstig van de beveiligingscamera’s.

Uitgebreide kennis en ervaring

Met onze uitgebreide productkennis en ervaring staan we van begin tot eind voor u klaar; van aanvraag en plaatsing, tot aan het moment dat het camerasysteem weer wordt opgehaald. Onze alarmcentrale ontvangt dagelijks een overzicht van de camera’s die geplaatst worden en is zo altijd tijdig op de hoogte van specifieke ontwikkelingen.

Afgestemd op uw behoefte

Het Kooi Alarm Center houdt rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Ons doel is altijd hetzelfde; of u nu beveiliging zoekt voor een windpark of een bouwlocatie met diefstalgevoelige materialen, wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden ongestoord door kunnen gaan.

24/7 flexibel en persoonlijk toezicht

Door de combinatie van mens en techniek biedt onze alarmcentrale 24/7 een persoonlijk en flexibel toezicht op uw bouwplaats of locatie. Onze meldkamer is een professionele sparringpartner met deskundig advies: wij denken graag met u mee in oplossingen op maat.

Dit maakt het Kooi Alarm Center uniek:

  • 24/7 toezicht met persoonlijk contact
  • PAC-gecertificeerd, volgens de Europese norm EN50518
  • Uitsluitend uitkijken van eigen UFO’s (prio1)
  • Directe koppeling met meldkamer politie
  • Optimale beperking van schade en negatieve effecten, door directe actie
  • Geen kosten achteraf

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Plug & Play
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Niels Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid
Niels helpt u graag met de beste oplossing voor uw locatie. Neem contact op. We helpen snel.
Wij werken met trots voor deze bedrijven