Bel voor advies 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601

Meldkamer beveiliging

afgestemd op uw behoefte

In Nederland is het niet mogelijk om een particulier camerasysteem direct door te koppelen naar de politie. Dat is ook niet nodig, want het Kooi Alarm Center is een professionele en flexibele meldkamer die werkt met ervaren specialisten.

Onze beveiligingscamera’s zijn draadloos via 4G verbonden met het Alarm Center, waar wij 24 uur per dag mee kunnen kijken. Uitstekend getrainde specialisten weten als geen ander wat ze moeten doen bij incidenten, zoals (pogingen tot) diefstal en vandalisme. Dit zijn de belangrijkste redenen op voor Kooi te kiezen:

  • 24/7 meldkamer beveiliging
  • PAC-gecertificeerd, volgens de Europese norm EN50518
  • Optimale beperking van schade en negatieve effecten, door directe actie
  • Kosten voor alarmopvolging bij de prijs inbegrepen
  • Innovatieve oplossingen voor camerabewaking en broeidetectie
  • Deskundige dienstverlening, persoonlijk contact
  • Uitsluitend uitkijken van eigen UFO’s (prio1)

Meldkamer met camerabeveiliging en broeidetectie

Voor de beveiliging van bouwplaatsen, leegstand, windmolenparken en andere terreinen zetten wij geavanceerde camera’s in, die ook zonder daglicht perfect beeld leveren. Daarnaast verhuren wij de RED (Rising Early Detection). Dit hulpmiddel detecteert broei, want van belang is om brand te voorkomen in bijvoorbeeld de afvalverwerking.

Vanuit de meldkamer kunnen onze specialisten zorgen voor alarmopvolging. Bijvoorbeeld door beveiligers, de politie of brandweer in te schakelen. Eventuele kosten voor opvolging komen altijd voor onze rekening.

Luidspreker en sirene als alarmopvolging

Gelukkig is alarmopvolging in de vorm van beveiliging- of politie-inzet zelden nodig, met dank aan onze geavanceerde camera’s. We noemen ze ook wel UFO’s (Unit For Observation). Elke camera is uitgerust met een sirene en luidspreker, waarmee we ongewenste bezoekers bijna altijd voldoende afschrikken.

Doordat onze meldkamer de meeste situaties van afstand kan beoordelen en oplossen, voorkomen we de onnodige inzet van hulptroepen. Zo leveren wij een kostenefficiënte variant van meldkamer beveiliging.

Ervaren en innoverend

Of u nu zoekt naar bouwplaatsbeveiliging, terreinbeveiliging of een andere vorm van beveiliging, wij kunnen u helpen. We zijn een innovatief bedrijf met een persoonlijke benadering. Niet voor niets zijn we inmiddels actief in een groot aantal landen met onze meldkamer beveiliging. 

Zo werken we onder meer in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen. Onze mobiele camerasystemen zijn flexibel en toepasbaar in bijna elke situatie.

Start nu met meldkamer beveiliging

We voeren graag een gratis veiligheidscheck voor u uit en geven u vrijblijvend advies. Daarnaast kunt u altijd rekenen op persoonlijk contact, wanneer u Kooi uitkiest voor uw beveiligingsvraagstukken. Waar wacht u nog op? Neem direct contact op, we zijn benieuwd naar uw verhaal. We gaan graag voor u aan de slag met meldkamer beveiliging!

U bent verzekerd van

24/7 camerabewaking
24/7 camerabewaking
Kooi Alarm Center
Kooi Alarm Center
Kostenbesparing
Kostenbesparing
Plug & Play
Plug & Play
Inhouse engineering
Inhouse engineering
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Niels Kooi Camera Surveillance
Direct advies en zekerheid binnen één werkdag!
Niels helpt u graag met het opstellen van een beveiligingsplan voor uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Wij werken met trots voor deze bedrijven
Solarcentury
Oosterhofholman
Logo Boskalis
Verkley
Logo Ahak
Akor
Vestas
Logo Vissersmit
Logo Denys
Logo Vanvulpen
Bam
Heijmans
Nordex
Siemens Gamesa
Enercon