Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Offerte aanvragen

Een unieke meldkamer die er voor u is wanneer het ertoe doet

Al onze producten zijn verbonden aan ons innovatieve en professionele 24/7 Kooi Alarm Center. De focus en expertise van deze meldkamer is volledig gericht op Kooi camera-alarmen. Bij de detectie van onbevoegde of ongewenste personen wordt direct een scherpe analyse gemaakt. Indien nodig wordt hierop de juiste actie uitgevoerd, zoals het activeren van een sirene of het aansturen van beveiliging of politie. 

Het Kooi Alarm Center houdt rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu camerabeveiliging zoekt voor een windpark, bouwlocatie met diefstalgevoelige materialen of een oplossing om brand te voorkomen op uw afvalopslag, ons doel is altijd hetzelfde. Wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden ongestoord door kunnen gaan.

Maakt u gebruik van ons broeidetectie systeem? Bij de temperatuur boven de ingestelde waarde volgt er onmiddellijk een alarmmelding naar het Kooi Alarm Center. Vanuit hier monitoren wij 24 uur de beelden en zetten wij het afgestemde alarmprotocol in werking. 

Voordelen
Kooi Alarm Center
  • 24/7 persoonlijk en professioneel toezicht
  • Uitsluitend uitkijken van eigen camerasystemen (prio1)
  • Opvolgingskosten komen altijd voor onze rekening
  • PAC-gecertificeerd, volgens de Europese norm EN50518
  • Luidspreker en sirene als directe alarmopvolging
centralist Kooi Alarm Center Drachten

Geen onnodige meldingen maar directe actie

Onze unieke meldkamer analyseert alle meldingen van de actieve camerasystemen en volgt deze 24/7 adequaat op. Dankzij de monitoring volgens een op maat gemaakt protocol, kunnen we heel nauwkeurig vaststellen wat er gebeurt op uw locatie en ondernemen we direct actie wanneer dat nodig is. Na een incident ontvangt u een rapport van onze analyse en uitgevoerde actie, aangevuld met helder beeldmateriaal afkomstig van de beveiligingscamera’s op uw terrein.

Vanuit de meldkamer kunnen onze specialisten zorgen voor alarmopvolging. Bijvoorbeeld door beveiligers, de politie of brandweer in te schakelen. Eventuele kosten voor opvolging komen altijd voor onze rekening.

Weten of uw terrein goed beveiligd is? 

Weet u niet zeker of uw beveiliging op orde is? Neem dan contact met ons op. We voeren graag een gratis beveiligingsscan voor u uit om te bepalen wat er nodig is om uw project of terrein te beveiligen met tijdelijke en mobiele camerabewaking.

Regel snel Direct advies en zekerheid binnen één werkdag

Jesse adviseert u graag over de mogelijkheden voor het beveiligen van uw locatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Sales Manager Kooi Jesse
Uw gegevens:
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.
Vestas
Enercon
Nordex
van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
A.Hak
Akor
Visser & Smit Bouw
Bam
Oosterhof Holman
Attero
Renewi
AVRI
Omrin
AVR
Pre Zero
Beelen
Beatsen