Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Bespaar kosten met zonnepark beveiliging tijdens de bouw

Tijdens de bouw van een zonnepark bevinden zich op het terrein dure zonnepanelen, omvormers en kabels, waardoor diefstal en vernieling voor enorme schades zorgen. Kooi gebruikt geavanceerde camera’s, die dag en nacht je zonneparken beveiligen. De detectiecamera’s zijn verbonden met het Kooi Alarm Center, waar ervaren centralisten 24/7 meekijken. Zij kunnen van afstand een sirene of luidspreker activeren. In 99% van de gevallen voorkomt dit diefstal of vandalisme van zonnepanelen of andere apparatuur. Mocht de inzet van beveiligers of politie toch nodig zijn, dan nemen wij de opvolgingskosten voor onze rekening. Directe alarmopvolging is namelijk inbegrepen in onze complete dienstverlening voor zonnepark beveiliging.

Voordelen van Kooi Camerabeveiliging voor zonneparken
Zonnepark beveiliging
  • Geen abonnementskosten
  • Opvolgingskosten zijn altijd inbegrepen in onze service
  • Tijdens ongewenste situaties wordt direct actie ondernomen met een ingesproken bericht en de sirene
  • Bewezen effectief om indringers af te schrikken en schade te voorkomen
  • Na werktijd of in de avond word je niet gestoord door inkomende alarmen
Zonnepark Beveiliging Met Kooi Camerabeveiliging

Je zonnepanelen beveiligen met camerabeveiliging

Heb je al meegemaakt dat uw zonnepanelen gestolen zijn tijdens de bouw? We hopen het niet. Maar het is altijd verstandig om in de toekomst voorbereid te zijn op diefstal, vernielingen en andere situaties. Daarbij zou u ook kunnen denken aan acties van activisten. Onze bouwplaatsbeveiliging, tijdens de bouw van zonneparken helpt om van afstand gevaren te detecteren. Geen overbodige inzet van mankracht, wel dag en nacht toezicht op uw zonnepark. Naast een efficiënte werkwijze, kan je ook rekenen op uitstekende service. Daarbij hoort een uitgebreide rapportage van incidenten en altijd persoonlijk contact.

Het Kooi Alarm Center waakt over uw zonnepanelen

Transformatoren, bekabeling en andere apparatuur zijn populair bij inbrekers. Ook vernielingen op zonneparken komen voor. Onze camera’s kunnen uw zonneparken goed in beeld brengen, maar wat als er daadwerkelijk ongewenste bezoekers op het terrein verschijnen?

De detectiecamera’s staan altijd in verbinding met het Kooi Alarm Center, waar onze Centralisten 24/7 meekijken met uw zonnepark. Zij kunnen van afstand een sirene of luidspreker activeren. In 99% van de gevallen voorkomt dit diefstal of vandalisme. Mocht de inzet van beveiligers of politie toch nodig zijn, dan nemen wij de opvolgingskosten voor onze rekening. We kunnen je overigens ook helpen met het beveiligen van zonneparken buiten Nederland. Zo bewaken wij zonneparken in onder meer Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Scandinavië.

Heb je een vraag over zonnepanelen beveiliging? Laat ons contact met je opnemen, wij helpen je graag verder. 

Laat ons contact met je opnemen

Me Kamp Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Veel gestelde vragen over zonneparken beveiliging

 

Hoe kan camerabewaking helpen bij het voorkomen van diefstal van waardevolle apparatuur in zonneparken?

Ook na de bouw en oplevering van een zonnepark vindt er steeds vaker diefstal of vernieling plaats. Camerabewaking helpt dus ook bij het voorkomen van diefstal op reeds operationele zonneparken door constant toezicht te houden en verdachte activiteiten te detecteren. Hierdoor kan het Kooi Alarm Center direct actie nemen en diefstal voorkomen voordat er schade wordt toegebracht aan waardevolle apparatuur. 


Wat zijn de kosten voor het beveiligen van zonneparken en zonnepanelen?

De kosten voor het beveiligen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals omvang van het park, benodigde beveiligingsmaatregelen en de duur van beveiliging. Bij Kooi Camerabewaking werken we met een vast weektarief waarbij alle service en onvoorziene kosten zijn inbegrepen. Zo zijn projectkosten 100% voorspelbaar en kom je nooit voor verrassingen te staan. Neem contact op voor een persoonlijke prijsopgave.


Wat gebeurt er nadat een beveiligingsincident is gedetecteerd in een zonnepark en hoe wordt er gereageerd?

Nadat een beveiligingsincident is ontdekt in een zonnepark, neemt het beveiligingsteam van Kooi Camerabewaking direct actie. Het Kooi Alarm Center activeert indien nodig een sirene of luidspreker om indringers af te schrikken. In geval van nood kan de inzet van beveiligers of politie worden gecoördineerd om de situatie te beheersen. Het incident wordt ook gedocumenteerd en gerapporteerd aan de betrokken partijen voor verdere opvolging.


Hoe kan het beveiligen van zonneparken de kosten verminderen tijdens het bouwen van een zonnepark?

Het beveiligen van zonneparken kan de kosten tijdens de bouw verminderen door het voorkomen van diefstal en vandalisme. Hierdoor blijft de waardevolle apparatuur behouden en worden vertragingen en reparatiekosten voorkomen. Efficiënte beveiligingsmaatregelen kunnen de risico's minimaliseren en de bouwprocessen soepel laten verlopen, wat leidt tot kostenbesparingen en een snellere projectoplevering.


Hoe draagt het beveiligen van zonneparken bij aan duurzaamheid?

Het beveiligen van zonneparken draagt bij aan duurzaamheid doordat het de continuïteit van de energieproductie waarborgt. Door diefstal en schade te voorkomen, blijven de zonnepanelen optimaal presteren en wordt de duurzame energieopwekking gegarandeerd. Het minimaliseren van verliezen en de behoefte aan vervanging draagt bij aan een efficiënter en duurzamer gebruik van hulpbronnen.


Staat je vraag er niet bij? Neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder met het beveiligen van uw zonnepark.
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonneparkbeveiliging
Zonneparkbeveiliging

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Bedrijventerrein beveiligen
Bedrijventerrein beveiligen

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Lees meer
Tijdelijk cameratoezicht
Tijdelijk cameratoezicht

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman