Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Partners & leveranciers

Bij Kooi juichen we samenwerking toe. In steeds meer branches zien we een groeiende behoefte aan een technische oplossing ter ondersteuning van producten of diensten. Personeel, toch je grootste arbeidskapitaal, wordt overal schaarser. Des te belangrijker dat je mensen zorgvuldig worden ingezet. Bij Kooi denken we graag mee. Hoe kunnen onze technische oplossingen als de UFO en de RED de uitdagingen en doelstellingen van je bedrijf helpen realiseren? Daarbij maakt het niet uit of je organisatie commercieel gedreven is of juist non-profit. We gaan graag open met je in gesprek om te kijken of Kooi iets voor je kan betekenen.

Veiligheid voor mens en omgeving 

Techniek en mens gaan tegenwoordig hand in hand. De mens stuurt techniek aan of de techniek vervangt de mens. Onze Unit For Observation (UFO) kan zowel persoonlijke surveillance overnemen als een bewaker op locatie ondersteunen. Diefstal en vandalisme zorgen jaarlijks nog steeds voor miljoenen euro’s schade. Door je project of terrein goed te beveiligen met onze tijdelijke en mobiele camerabewaking voorkom je schade en loopt de projectplanning geen extra vertraging op. En wat dacht je van het gevaar van broei of brand in je opslag? De Rising Early Detection (RED) detecteert broei en voorkomt brand en vervelende gevolgen voor het bedrijf in kwestie en zijn medewerkers, omwonenden en de leefomgeving. Kortom: wij vinden dat bouwen aan de toekomst nooit ten koste mag gaan van veiligheid voor mens en omgeving.

Samen kom je verder

Goede samenwerking gaat om vertrouwen, heldere communicatie en gezamenlijk succes. Het heeft een positieve invloed op workflow, onderlinge relaties, arbeidsproductiviteit, efficiëntie. Voor ons ligt de kracht van samenwerking vooral in verbinding. Een brug slaan tussen wederzijdse wensen. 

 

Wat kan samenwerken met Kooi je opleveren? 

Kooi vormt met haar UFO’s en RED’s een flexibele aanvulling op je dienst. Zo bied je een totaaloplossing voor je huidige en nieuwe opdrachtgevers en hoef je geen ‘nee’ mee te verkopen. Wij garanderen:

 • Een gecertificeerde en professionele organisatie met eigen 24/7 Kooi Alarm Center
 • Een omzet verhogende dienst die je weinig tijd en moeite kost
 • Zelfvoorzienende duurzame systemen met sirene die voor 99% opvolging voorkomen
 • Snel beveiligd: vandaag besteld is morgen in huis
 • Uptime van 99.6%
 • Gemiddelde reactietijd na melding: 9.6 seconden
 • Snelle aanpassing van uw werktijden door eigen 24/7 Kooi App

 

Onze samenwerkingspartners
Caparis
Nsecure
Bosch
Cruon
Securion
Haan
Oreel
Ferwerda Beveiliging

Camerabewaking (UFO)

Onze Unit For Observation (UFO), een mobiele cameramast, is ideaal voor bouwplaatsbeveiliging. We beveiligen zonneparken, windparken, bedrijventerreinen en parkeerplaatsen in Nederland en heel Europa. Door onze unieke combinatie van innovatieve camerasystemen en directe opvolging worden ongenode gasten en ongeregeldheden opgemerkt. Het Kooi Alarm Center monitort de bewakings-beelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zet waar nodig alarmopvolging in gang. Zo ben je altijd verzekerd van effectieve tijdelijke camerabewaking.  

4 Min (2)
4 Min (2)

Broeidetectie (RED)

De Rising Early Detection (RED) is een broeidetectie camera die 360 graden kan roteren. De camera detecteert 150 meter ver. In een optimale situatie kan 70.000 m2 met een systeem in detectie worden gezet. De camera detecteert dit gebied in een tour, waarbij het systeem broei detecteert door middel van trendanalyse. Wanneer de temperatuur afwijkt van de normale trend en de alarmdrempel voor brandt wordt overschreden, wordt er direct een melding verstuurd naar onze alarmcentrale. Zo kan broei gedetecteerd worden en daarmee brand voorkomen. 

Samenwerkingspartners uitgelicht

Dagelijks worden bij Kooi tientallen mobiele camerasystemen gebouwd die vervolgens hun weg vinden naar bouwplaatsen, windmolenparken en zonnevelden in binnen- en buitenland. Om aan de constante vraag te kunnen voldoen, vond het bedrijf de oplossing dichtbij huis. Bij talentbedrijf Caparis zijn de vakmensen van Caparis Montage namelijk gespecialiseerd in elektrotechniek en het uitvoeren van montage- en assemblagewerkzaamheden. Alex Bonnema, bestuurder van Caparis: “Wij zoeken voor onze mensen werk dat er toe doet. Prachtig dat Kooi hen het vertrouwen geeft en wij dragen zo mooi ons steentje bij aan een veiligere wereld.”

Bouwhekken Nederland levert bouwhekken, dranghekken, afzethekken en bijbehorende accessoires. Ook voorkomen de hekken dat mensen per ongeluk het bouwterrein op lopen en mogelijk eigendommen ontvreemden. Móchten er toch onverhoopt indringers op het terrein komen, dán bieden de camerasystemen van Kooi uitkomst. Bouwhekken Nederland en Kooi bundelen de krachten als expert in bouwplaatsbeveiliging en zien in elkaars producten duidelijk een toegevoegde waarde voor hun assortiment.

Nsecure is IT-dienstverlener en marktleider op het gebied van toegangsverlening en veiligheid. Het bedrijf uit Barendrecht verzorgt het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid voor organisaties en locaties waar veel mensen bij elkaar komen. Toegangsverlening en veiligheid moeten samen een meesterwerk zijn én blijven, onder welke omstandigheden dan ook. Nsecure en Kooi vinden elkaar in dezelfde passie: veiligheid zonder zorgen. Klaas IJkema, Key Account Manager Benelux bij Kooi: “Wij leveren onze UFO’s en Nsecure regelt zelf de opvolging met politie of andere hulpdiensten.”

Kooi in cijfers:

 • 3 eigen meldkamers voor 24/7 monitoring
 • 1.635+ branden voorkomen met RED broeidetectie
 • 13.571+ gevallen van diefstal en schade voorkomen
 • 220+ specialisten en adviseurs met ruim 12 jaar ervaring
 • 22 Europese landen waar Kooi observeert en detecteert
 • 36.000+ locaties beveiligd met tijdelijke camerabewaking.

 

 

Op de foto Hoofduitvoerder Niels Kleve van Heijmans: “Als ik de volgende keer weer camerabewaking nodig heb, schakel ik Kooi zeker in.” 

3
Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.
Henry Ford, Ford