Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator

Vastgoed en leegstand beveiliging met innovatieve camerabewaking

Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee. Daarnaast kunnen de beveiligingskosten behoorlijk oplopen wanneer de bewaking niet op een efficiënte manier plaatsvindt.

Om vervelende situaties te voorkomen zet Kooi slimme en effectieve camerabeveiliging in waarmee ongewenste bezoekers worden geweerd. Onze Units For Observation (UFO) beschikken over 360° camera’s met een hoge resolutie en infrarood techniek. Daardoor hebben we perfect zicht na zonsondergang, zonder dat we lichtoverlast veroorzaken. De camera’s zijn uitgerust met een sirene en luidspreker, die vanuit het Kooi Alarm Center worden geactiveerd, zodat uw leegstaande vastgoed beveiligd is tijdens ongewenste situaties.

Voordelen Kooi
Leegstand en vastgoed beveiliging
  • Schade wordt effectief voorkomen door directe actie met een ingesproken bericht en sirene bij verdachte situaties
  • Buiten werkuren en in de nacht niet gestoord worden door een alarmmelding
  • Effectieve en kostenefficiënte beveiliging, zonder aanvullende kosten voor alarmopvolging
Tijdelijke Beveiliging Kooi (1)

Beveilig leegstaande gebouwen met Kooi camerabewaking

Al onze camera’s staan in verbinding met ons eigen Kooi Alarm Center. Wanneer de cameradetectie onregelmatigheden constateert, komen onze ervaren centralisten in actie. Van afstand kunnen zij goed beoordelen wat er aan de hand is. Daardoor hoeven we niet onnodig beveiliging of politie in te schakelen om uw leegstaande gebouwen te beveiligen. Als dit wel nodig is, hoef je hier niet extra voor te betalen. Opvolging is namelijk bij de kosten inbegrepen.

Hoe gaan we te werk?

Ons specialisten staat altijd en overal voor je klaar. Wij beschikken over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis binnen diverse branches, (bouw)sites en beveiligingsvraagstukken. Ons adviesteam gaat elke uitdaging op het gebied van beveiliging, observatie en veiligheid graag met je aan, ongeacht je wensen. Wij gaan samen met je op zoek naar een hoogwaardige oplossing die de juiste zekerheid en veiligheid biedt. Dit doen we met één vast contactpersoon die alles voor je regelt, wel zo makkelijk.

Laat ons contact met je opnemen

P.Deleeuw Kooi
Wij helpen je graag verder bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 1-2 werkdagen telefonisch contact met je op.

Veel gestelde vragen over vastgoed- en leegstandbeveiliging

 

Waarom is het beveiligen van vastgoed en leegstaande panden belangrijk?

Het beveiligen van vastgoed en leegstaande panden is belangrijk, zelfs als er momenteel geen belangrijke of waardevolle bezittingen aanwezig zijn, omdat leegstaande gebouwen vaak een aantrekkelijk doelwit zijn voor inbrekers, vandalisme en ongewenste bezoekers. Adequate beveiliging helpt deze risico's te minimaliseren en schade of ongewenste activiteiten te voorkomen, waardoor kosten en mogelijke juridische complicaties worden voorkomen.


Welke risico’s zijn er bij het niet adequaat beveiligen van leegstaande panden?

Bij het niet adequaat beveiligen van leegstaande panden kunnen verschillende risico's ontstaan. Dit omvat diefstal van waardevolle materialen, vandalisme, brandstichting en illegale activiteiten zoals kraken of illegaal gebruik van het pand. Deze risico's kunnen leiden tot financiële verliezen, reputatieschade en juridische geschillen.


Hoe kan Kooi bijdragen aan het voorkomen van diefstal of ongewenste bezoekers in leegstaande gebouwen en vastgoed?

Kooi Camerabewaking kan bijdragen aan het voorkomen van diefstal of ongewenste bezoekers in leegstaande gebouwen en vastgoed door middel van effectieve camerabewaking. Met behulp van geavanceerde technologie en real-time monitoring kunnen verdachte activiteiten snel worden gedetecteerd, gevolgd door passende actie, zoals het activeren van een sirene of het inschakelen van beveiligingspersoneel.


Wat zijn de kosten voor leegstand beveiliging en de eventuele opvolgingsdiensten bij de beveiliging van leegstaande panden en vastgoed?

De kosten voor leegstandsbeveiliging kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang van het pand, het gewenste beveiligingsniveau en de benodigde apparatuur. Voor specifieke prijsinformatie en details over opvolgingsdiensten is het raadzaam om contact op te nemen met Kooi Camerabewaking voor een op maat gemaakte offerte.

Wat zijn de branches waarin Kooi ervaring heeft op het gebied van vastgoed- en leegstandsbeveiliging?

Kooi Camerabewaking heeft ervaring in diverse branches op het gebied van vastgoed- en leegstandsbeveiliging. Dit omvat onder andere de vastgoedsector, de bouwsector, industrieel vastgoed, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en overheidsgebouwen. Ze hebben expertise in het bieden van oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en risico's van verschillende branches.


Staat je vraag er niet bij? Neem vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder met vastgoed- en leegstandbeveiliging.
Kooi beveiliging voor elk type terrein
Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsbeveiliging

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen. Goede bouwplaatsbeveiliging is essentieel op locaties waar gewerkt wordt met waardevolle materialen en gereedschappen. Zo bewaken wij je eigendommen en de voortgang van je project.

Voorkom inbraak en diefstal van kostbare materialen.

Lees meer
Terreinbeveiliging
Terreinbeveiliging

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking. Criminaliteit kan veel schade en onnodige kosten opleveren. Door je terrein te voorzien van onze hoogwaardige beveiligingscamera's hoef je geen zorgen te maken als het terrein onbemand is.

Bescherm je terrein 24/7 met tijdelijke camerabewaking.

Lees meer
Recyclingbranche
Recyclingbranche

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag. In het proces van afvalverwerking is het risico op broei en brand aanzienlijk. Speciaal daarvoor biedt Kooi de Rising Early Detection (RED).

Vroegtijdig signaleren van brand- en broei in afvalopslag.

Lees meer
Zonneparkbeveiliging
Zonneparkbeveiliging

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark. Voorkom onnodige kosten of projectvertraging met tijdelijke camerabewaking die de locatie beveiligen tijdens de bouw van een zonnepark.

Beveilig bouwmateriaal tijdens de bouw van een zonnepark.

Lees meer
Windmolenparken
Windmolenparken

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging. Beveilig je terrein met bouwplaatsbeveiliging zodat schade en projectvertraging kan worden voorkomen.

Bescherm kostbare materialen met bouwterreinbeveiliging.

Lees meer
Vastgoed en leegstand beveiliging
Vastgoed en leegstand beveiliging

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed. Vastgoed en leegstand beveiliging is belangrijk, omdat het risico voor diefstal in deze sector hoog ligt. Schade door criminaliteit brengt extra en onnodige kosten met zich mee.

Camerabewaking voor leegstand en vastgoed.

Lees meer
Beveiliging opslag
Beveiliging opslag

Beveilig je opslag en waardevolle materialen tegen diefstal en vandalisme. Opslagruimten, loodsen en terreinen bevatten vaak veel waardevolle materialen. Wij beschermen opgeslagen goederen op een kostenefficiënte manier.

Camerabewaking voor je kostbare materialen.

Lees meer
Parkeerplaats beveiliging
Parkeerplaats beveiliging

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen. De mobiele camerabewaking oplossingen van Kooi beschermen uw bezittingen tegen diefstal en vandalisme. Deze slimme detectie camera's houden alles in de gaten en zorgen voor directe actie bij ongewenste situaties.

Tijdelijke camerabeveiliging voor parkeerplaatsen.

Lees meer
Keetbeveiliging
Keetbeveiliging

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Beveilig uw ketenpark met camerabewaking.

Lees meer
Bedrijventerrein beveiligen
Bedrijventerrein beveiligen

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Beveiliging je bedrijventerrein met camera's

Lees meer
Tijdelijk cameratoezicht
Tijdelijk cameratoezicht

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Tijdelijke bewakingscamera's met alarm

Lees meer
Opdrachtgevers waar we trots op zijn
Vestas
Enercon
Nordex
Van Vulpen
Boskalis
Heijmans
Statkraft
a.Hak
Akor
Visser & Smit Hanab
Bam
Oosterhof Holman