Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte
Bart -
05 december 2022

Met het produceren van haar 2000e UFO Prime heeft Kooi Camerabewaking een nieuwe mijlpaal bereikt. Nog nooit werden er van een Unit For Observation zoveel exemplaren in het veld gezet. De Prime, die vooral geschikt is voor het beveiligen van gebouwen, bouwplaatsen en materiaalopslag, zag in 2017 het licht. “De UFO Prime is duidelijk onze hardloper,” aldus Manager Operations Tsjalling Dijkstra.

De tweeduizendste UFO Prime is geplaatst onder de rook van het Drachtster hoofdkantoor, in Drachtstercompagnie. Het model is hier gekoppeld aan een Solar Power Unit omdat er op het project in kwestie nog geen stroomvoorziening is. “Zo’n 80% van de bouwplaatsen kun je in principe met de Prime beveiligen. Dat maakt hem ook zo populair,” vertelt Tsjalling. “Het is een simpel, robuust en kwalitatief hoogstaand product. Hij heeft zich ook al ruimschoots bewezen in vijf jaar tijd. De Prime is betrouwbaar want hij heeft weinig storingen en wij werken er zelf ook graag mee. En… de klant blijkt dus ook tevreden.”

Kalajoki

Inmiddels heeft Kooi meer dan 4500 camerasystemen in eigen huis geproduceerd waarmee in de loop der jaren tienduizenden bouwplaatsen in Europa zijn beveiligd. Mede dus dankzij de UFO Prime waarvan de meest noordelijke momenteel te vinden is in Kalajoki (Finland) en de zuidelijkste in Sevilla (Spanje). 

3 Min (2)

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u ook een veilige bouwplaats? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing om uw terrein te beveiligen.