Bel ons 088 247 5610
Kooi Alarm Center 088 247 5601
Contact
Terugbelverzoek
1
2

Wij bellen je graag op een tijd die jou goed uitkomt en kijken graag samen naar een passende oplossing om je locatie te beveiligingen. Vul hieronder je gegevens in.

Wanneer ben je bereikbaar?
8:00-11:00
11:00-14:00
14:00-17:00
Geen voorkeur
Welke dag?
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Geen voorkeur
scroll indicator
Offerte aanvraag
1
2

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor je op. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer het jou het beste uitkomt. 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

scroll indicator
Bart -
05 december 2022

Met het produceren van haar 2000e UFO Prime heeft Kooi Camerabewaking een nieuwe mijlpaal bereikt. Nog nooit werden er van een Unit For Observation zoveel exemplaren in het veld gezet. De Prime, die vooral geschikt is voor het beveiligen van gebouwen, bouwplaatsen en materiaalopslag, zag in 2017 het licht. “De UFO Prime is duidelijk onze hardloper,” aldus Manager Operations Tsjalling Dijkstra.

De tweeduizendste UFO Prime is geplaatst onder de rook van het Drachtster hoofdkantoor, in Drachtstercompagnie. Het model is hier gekoppeld aan een Solar Power Unit omdat er op het project in kwestie nog geen stroomvoorziening is. “Zo’n 80% van de bouwplaatsen kun je in principe met de Prime beveiligen. Dat maakt hem ook zo populair,” vertelt Tsjalling. “Het is een simpel, robuust en kwalitatief hoogstaand product om je bouwplaats te beveiligen. Hij heeft zich ook al ruimschoots bewezen in vijf jaar tijd. De Prime is betrouwbaar want hij heeft weinig storingen en wij werken er zelf ook graag mee. En… de klant blijkt dus ook tevreden.”

Kalajoki

Inmiddels heeft Kooi meer dan 4500 camerasystemen in eigen huis geproduceerd waarmee in de loop der jaren tienduizenden bouwplaatsen in Europa zijn beveiligd. Mede dus dankzij de UFO Prime waarvan de meest noordelijke momenteel te vinden is in Kalajoki (Finland) en de zuidelijkste in Sevilla (Spanje). 

3 Min (2)

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u ook een veilige bouwplaats? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen naar een passende oplossing om uw terrein te beveiligen.