Kooi Alarm Center 088 247 5601
Bel ons 088 247 5610

Bel ons

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte beveiligingsoplossing? Neem gerust contact met ons op.

Kooi Alarm Center

Bel ons

Bel mij terug

Bel me terug verzoek

Bel mij terug, vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Uw gegevens:

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat Kooi Camerabewaking voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Gratis offerte
01 juli 2021

Wie kiest voor camerabeveiliging van Kooi, profiteert van de handige en innovatieve 247kooi App. Met zijn uitgebreide functionaliteiten is deze applicatie uniek in de branche. Niet alleen kunnen klanten zelf meekijken met de beveiligingscamera’s, ook is het mogelijk om onder meer beveiligingstijden aan te passen en rapporten in te zien. Dit alles zorgt voor nog meer gebruiksgemak bij de klant.

Meekijken op afstand

Gebruikers van Kooi camerabeveiliging kunnen rekenen op de deskundige service van het Kooi Alarm Center. Bij calamiteiten grijpen zij van afstand in. Desondanks is het voor klanten prettig om ook zelf te zien wat er gaande is op hun projecten, bijvoorbeeld op de bouwplaats of het opslagterrein.

Op de app kunnen klanten daarom meekijken met actuele camerabeelden van de UFO. Maar dit is slechts één van de aansprekende functies van de app, die te downloaden is in de App Store voor iOS (Apple) en in de Play Store voor Android. De 247kooi App biedt ook de mogelijkheid om doorlopend de exacte locatie van ingezette UFO’s op een overzichtelijke kaart te zien. Voor wie liever niet met een smartphone werkt, is er ook een desktop variant van de applicatie.

Voordelen gebruik
247kooi app
  • Altijd en overal toegang tot de beveiliging van uw projectlocaties.
  • Meekijken met actuele camerabeelden.
  • Eenvoudig aanpassen van uw beveiligingstijden.
  • Overzicht van rapportages in uw persoonlijke inbox.

Beveiligingstijden aanpassen vanuit de app

Overal ter wereld mee kunnen kijken met UFO’s (Units For Observation, de beveiligingscamera’s) is natuurlijk een waardevolle functionaliteit. Maar wat de Kooi App echt uniek maakt, zijn de extra functionaliteiten. Zo is het mogelijk om eenvoudig beveiligingstijden aan te passen. Daardoor is de klant altijd verzekerd van een goede nachtrust omdat de beveiliging op orde is.

Voorheen moesten deze beveiligingstijden telefonisch doorgegeven worden, wat een tijdrovend proces is. Via de app doorgegeven aanpassingen worden volautomatisch doorgevoerd.

 

Rapportages van incidenten

Het Kooi Alarm Center grijpt bij incidenten van afstand in. De camera’s zijn uitgerust met een luidspreker en sirene. De inzet hiervan is meestal afdoende. In 99% van de gevallen verlaat de indringer direct het terrein. Na een incident krijgt de klant een gedetailleerd incidentenrapport. In de inbox van de 247kooi App vindt de klant een overzicht van alle incidentenrapportages.

Al met al biedt de app veel handige functionaliteiten, die het voor de klant nog eenvoudiger maakt om het overzicht te behouden. De app helpt om overal ter wereld snel inzicht te krijgen in situaties én om beveiligingstijden te veranderen. Het is daarmee een waardevolle toevoeging aan de hoogwaardige dienstverlening van Kooi.

Download nu de 247kooi App voor iOS of Android